Συνεχής είναι οι εξελίξεις που αφορούν το έγκλημα στο Περιστέρι. Οι δηλώσεις της μητέρας της Νικολέττας αλλά και τα δεκάδες απειλητικά μηνύματα του Πακιστανού συντρόφου της που φέρεται να εντόπισε η Αστυνομία στο κινητό της 17χρονης θέτουν μια άλλη παράμετρο στα αίτια της τραγωδίας.

Σύμφωνα με την μητέρα της 17χρονης, η Νικολέττα δέχονταν απειλές από τον σύντροφό της και αποκάλυψε ότι πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέττας ανέφερε ότι «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο».

Συνεχίζοντας δεν έκρυψε την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε.

Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

Έγκλημα στο Περιστέρι: «Η Νικολέττα του είπε να χωρίσουν και αυτός τη σκότωσε», λέει η μητέρα της

Έγκλημα στο Περιστέρι: Η Νικολέττα δεχόταν δεκάδες απειλητικά μηνύματα από τον σύντροφό της

Δεκάδες απειλητικά μηνύματα φαίνεται πως είχε δεχθεί στο κινητό της τηλέφωνο από τον 22χρονο σύντροφό της η 17χρονη που δολοφονήθηκε. Ο 22χρονος θεωρείται βασικός ύποπτος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, αυτά τα απειλητικά μηνύματα προέκυψαν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της 17χρονης στην οποία προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Έπεται η λεπτομερέστατη εξερεύνηση των ηλεκτρονικών πειστηρίων από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μηνύματα αυτά είχαν αποσταλεί λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της και αφότου η κοπέλα ζήτησε από τον 22χρονο καταζητούμενο να χωρίσουν και να της δώσει τα πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της.

Ο 22χρονος του οποίου τα ίχνη αναζητεί ακόμα η ΕΛΑΣ φαίνεται πως έγινε ιδιαίτερα επιθετικός και έστειλε απειλές, αρνούμενος να χωρίσουν.

Στο μεταξύ, ο άνδρας μετά το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι παραμένει άφαντος, ενώ το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό. H φωτογραφία του έχει δοθεί σε όλα τα σημεία της χώρας, ενώ η Αστυνομία κάνει έρευνες σε σημεία που διέμεναν φίλοι και γνωστοί του.

Τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης έδειξαν εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο. Ο Πακιστάνος χρησιμοποποίησε εκτός από τα δύο του χέρια για να την πνίξει και ένα πανάκι.

 

Περιστέρι: Συγκλονίζει η ιστορία της Νικολέτας που δολοφονήθηκε- Βιάστηκε στα 11