Μια 17χρονη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή στο Περιστέρι αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το 17χρονο κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της νεκρή φέροντας μώλωπες στο σώμα της.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, πρόκειται για μια αλλοδαπή, πιθανότατα με καταγωγή από το Πακιστάν, οι οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη στο σπίτι της επί της οδού Ραχώβης.

Δύο προσαγωγές

Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της νεαρής γυναίκας.

Το περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στη ΓΑΔΑ δύο άτομα καθώς φέρονται να γνωρίζουν για το περιστατικό.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την τρίτη δολοφονία με θύμα γυναίκα στη χώρα μας, μέσα σε λίγα 24ωρα. Η πρώτη διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο και η δεύτερη την Κυριακή στη Ζάκυνθο.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

17χρονη βρέθηκε νεκρή στο Περιστέρι - Αναζητείται ο σύντροφός της

Ασφυκτικός ο θάνατος της ανήλικης που βρέθηκε νεκρή στο Περιστέρι

Αποτροπιασμό προκαλούν τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 17χρονη η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ασφυκτικό θάνατο του κοριτσιού και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ενισχύεται.

Να σημειωθεί ότι το κορίτσι εντοπίστηκε από την μητέρα της και την αδελφή της στο κρεβάτι της ημίγυμνη έχοντας μώλωπες στο σώμα της.