Ο Περικλής Κονδυλάτος αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» τι πιστεύει για τις υπέρβαρες γυναίκες, την αισθητική στις ημέρες μας, αλλά και την κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα με τον Νίκο Αποστολόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής ανέφερε: «Οι Ελληνίδες θα έλεγες ότι είναι γυναίκες που έχουν ευρωπαϊκή αισθητική και ότι έχουν την αίσθηση του μέτρο, τώρα αυτό δεν το βλέπω πια αυτό έξω στον δρόμο. Βλέπω κορίτσια με παραπάνω κιλά να βγάζουν κοιλιές έξω. Δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά, αλλά αυτό με το body shaming και όλα αυτά τα κινήματα, λίγο έχουμε χάσει το μέτρο. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος που κάτι δεν του πηγαίνει, να επιδεικνύει τα λίπη».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες να χορεύουν μπαλέτο ή διαφήμιση για σερβιέτες που να μας δείχνει ότι το πρότυπο είναι μία 100 κιλά που τα πετάει κι έξω. Πρέπει να βγει κάποιος με θάρρος και να τα πει, γιατί ζούμε την εποχή του politically correct που όλοι φοβόμαστε να μιλήσουμε».

Επίσης, δήλωσε: «Έχουμε χάσει το μέτρο και καλώ τον κόσμο που έχει τις ίδιες απόψεις με μένα περί μόδας, περί αισθητικής και πολιτισμού να μη φοβάται να βγει και να μιλήσει. Δεν θα μας αντιστρέψουν τα σωστά που ξέρουμε. Το σωστό είναι ένα, είναι το υγιές, αυτό που λένε οι γιατροί».

Σχετικά με τον Νίκο Αποστολόπουλο, ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε: «Δεν έχω μετανιώσει για τις δηλώσεις μου, είπα ότι αν έχω υπάρξει λίγο αιχμηρός και αυστηρός έγινε διότι κρίθηκε η επαγγελματική μου ιδιότητα και του κυρίου Ζούλια και τα βιοποριστικά μας μέσα και έπρεπε να αμυνθούμε. Αυτό συζητήσαμε με τη δικηγόρο μας, αυτή είναι η γραμμή μας εμάς, ο τρόπος που αντιδράσαμε ήταν καθαρά άμυνα για να προστατευτούμε από κακόβουλα σχόλιο που θίγανε την επαγγελματική και βιοποριστική μας ιδιότητα. Επομένως, αμυνόμενοι μπορούσαμε να τα κάνουμε».

Μπακοδήμου για Κονδυλάτο: «Δεν έχω ακούσει κάτι χειρότερο για τη γυναικεία υπόσταση»

Περικλής Κονδυλάτος για Γιώργο Καράβα: «Θεωρώ ότι έχει έπαρση»

Διαβάστε ακόμη: