Ο Περικλής Κονδυλάτος προχώρησε σε δηλώσεις, στην κάμερα της εκπομπής «Οpen Weekend», για τον Γιώργο Καράβα και τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο με «έπαρση».

«Εννοείται ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις επιθυμίες του και δεν είναι κακό αυτό. Μήπως δεν έκριναν αυτό ως αλαζονικό αλλά το ύφος του; Μήπως να το δει; Από τη δική μου εμπειρία μαζί του θεωρώ ότι έχει έπαρση, από αυτό που έχω ζήσει εγώ στην εκπομπή», ανέφερε στην αρχή ο Περικλής Κονδυλάτος.

Συνέχισε περιγράφοντας την εμπειρία που είχε συναναστρεφόμενος το μοντέλο: «Πήγαμε στο GNTM σαν καλεσμένη με τον Βασίλη Ζούλια, δε με χαιρέτησαν ποτέ εμένα αυτοί οι άνθρωποι. Εγώ είχα πολύ κακή εμπειρία από το GNTM . Ούτε καν ανέφεραν στα κορίτσια ότι ήταν τα κοσμήματά μου. Έτσι όπως είναι οι τηλεόραση που δουλεύουν τόσοι άσχετοι άνθρωποι, βεβαίως και θα μπορούσε να κάνει μια δική του εκπομπή».

«Το “Shopping Star” είναι μια κοριτσίστικη εκπομπή. Δεν λέω ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει ένας άντρας απλά πρέπει να μπορείς να επικοινωνείς με αυτές τις συγκεκριμένες γυναίκες και το συγκεκριμένο άτομο νομίζω ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει γενικά», ανέφερε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Διαβάστε περισσότερα