Με αφορμή τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου, ότι άκουσε τυχαία να τον «θάβουν» όταν έμεινε κατά λάθος ανοιχτή η γραμμή με το πρόσωπο που μιλούσε, ο Δημήτρης Παπανώτας προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή μέσα από το «Happy Day».

Ο ίδιος περιέγραψε τη στιγμή που ήταν με πρώην σχέση του στο αυτοκίνητο και έμεινε ανοιχτό κατά λάθος το κινητό τηλέφωνο. Ο άνθρωπος στην άλλη γραμμή ήταν η σχέση του ανθρώπου με τον οποίο ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν στο αμάξι και «άκουσε όλη την ιστορία», όπως είπε ο ίδιος με χιουμοριστική διάθεση στον τηλεοπτικό αέρα.

Πιο αναλυτικά, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στο πάνελ της εκπομπής: «Είχα κι εγώ μία σχέση που είχε κάνει τάρανδο άλλον… Και είχε μείνει ανοιχτό το τηλέφωνο. Εγώ ήμουν με το πρόσωπο στο αυτοκίνητο και ο άλλος άκουγε όλη την… ιστορία. Ο άλλος έξαλλος» και στη συνέχεια, ρώτησε τον Κώστα Φραγκολιά: «Συγγνώμη, σου τυχαίνει να ακούσεις αυτό, κάθεσαι και κάνεις φασαρία;».

Τέλος τόνισε ότι: «Λες “άντε γεια σου κούκλα μου, χαίρω πολύ, χωρίζουμε”. Τρως την ψυχρολουσία, αλλά κάθεσαι να κάνεις φασαρίας; Χωρίζεις».

Περικλής Κονδυλάτος: Έχω σβήσει τον Νίκο Μουτσινά από το Instagram επειδή με κορόιδευε

Διαβάστε ακόμη: