Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», για τα Χριστούγεννα, τις αναμνήσεις που έχει από αυτά, τα πιο ωραία δώρα που έχει δεχτεί και έχει κάνει, ενώ μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι δεν φοράει εσώρουχα!

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων δήλωσε αρχικά: «Από τα Χριστούγεννα έχω γλυκόπικρες μνήμες, γιατί μερικές φορές οι γονείς μου είχαν προστριβές. Το αγαπημένο μου ρεβεγιόν ήταν όταν ήμουν μικρός και ήμασταν στο σπίτι μας, ήταν ειρηνικό το περιβάλλον εκείνη τη χρονιά, ένιωσα για πρώτη φορά θαλπωρή και ασφάλεια, που δεν νομίζω ότι την έχω ξανανιώσει από τότε».

Στη συνέχεια όσον αφορά τα δώρα τόνισε: «Το πιο ωραίο δώρο μου το έκανε ο Βασίλης Ζούλιας και είναι ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα. Δεν τα φοράω, γιατί δεν θέλω να τα χάσω. Το πιο ωραίο δώρο που έχω κάνει στον Βασίλη Ζούλια είναι μία κάρτα από χρυσό με κάποιες πολύτιμες πέτρες πάνω».

Επίσης, αποκάλυψε: «Γενικότερα δεν κάνω κάτι εντυπωσιακό. Δεν είμαι και άνθρωπος που μπορώ να φορέσω ένα κουστούμι πάνω μου για πολλή ώρα. Είμαι λίγο υποχόνδριος και γι’ αυτό φοράω λίγα ρούχα. Για παράδειγμα δεν φοράω εσώρουχα, να το πούμε, δεν είναι κακό. Δεν θα τηρήσω το έθιμο με τα κόκκινα εσώρουχα, δεν το τηρώ όλο τον χρόνο», και συνέχισε:

«Δεν έχω εσώρουχα καταρχήν. Όταν ήμουν στο Survivor δεν έπαιρνα τα εσώρουχα που μου έδινε η παραγωγή, γιατί δεν τα χρειαζόμουν».

Τέλος, για τα «πιο ερωτικά Χριστούγεννα» που έχει κάνει, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Ήμουν πολύ μικρός να πω, ήμουν σε ένα κλαμπ και έκανα μια γνωριμία, η οποία το ίδιο βράδυ προχώρησε και έτσι ήταν πολύ ευχάριστο».

Κονδυλάτος: Ζήτησε συγγνώμη – Έδειξε φωτογραφία του από όταν ήταν ο ίδιος παχύσαρκος

Διαβάστε ακόμη: