search

ΣΠΟΡ

Πεπ Γκουαρντιόλα: Θα παραμείνει κάτοικος της “γαλάζιας πλευράς” του Μάντσεστερ μέχρι το 2025

Η Μάντσεστερ Σίτι συμφώνησε με τον Καταλανό προπονητή και ανανέωσαν την πετυχημένη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια

Πεπ Γκουαρδιόλα: Θα παραμείνει στη «γαλάζια πλευρά» του Μάντσεστερ μέχρι το 2025

Ανανέωση «όρκων» ανάμεσα σε Μάντσετσερ Σίτι και Πεπ Γουαρντιόλα! Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Μια πετυχημένη κίνηση της Μάντσεστερ Σίτι που κατάφερε να «δέσει» τον κορυφαίο, κατά κοινή ομολογία, προπονητή του κόσμου. Η επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση της Σίτι έγινε σήμερα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αλλάξει το status των «Πολιτών», μετρώντας τέσσερα πρωταθλήματα και συνολικά δώδεκα τρόπαια τα τελευταία χρόνια.

Μετά την ανακοίνωση του deal, ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε ενθουσιασμένος που παραμένει στο Νησί, ενώ έδωσε το σύνθημα για νέες επιτυχίες.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που θα μείνω για άλλα δύο χρόνια. Δεν είναι αρκετό το ευχαριστώ σε όλους στον σύλλογο για την εμπιστοσύνη τους. Είμαι χαρούμενος κι άνετος εδώ. Έχω ό,τι χρειάζομαι για να κάνω τη δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα. Αισθάνομαι ότι έχουμε πολλά περισσότερα να καταφέρουμε και γι’ αυτό θέλω να μείνω και να συνεχίσω να παλεύω για τρόπαια», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη: