«Φίλοι μου εξακολουθώ να αναρρώνω πολύ καλά» έγραψε στο Instagram ο Πελέ καθησυχάζοντας για την κατάσταση της υγείας του μία ημέρα αφότου μετεφέρθη εκ νέου στην εντατική του νοσοκομείου.

Σήμερα με επισκέφθηκαν μέλη της οικογένειάς μου και συνεχίζω να χαμογελώ κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη που εισπράττω κάθε ημέρα.

Ο Πελέ διακομίστηκε εκ νέου χθες σε μονάδα εντατικής θεραπείας για προληπτικούς λόγους εξαιτίας κυρίως της ηλικίας του.

Σε ιατρική ανακοίνωση που εκδόθηκε αργότερα αναφέρεται: Μετά τη σταθεροποίηση ο ασθενής μεταφέρθηκε σε μονάδα αυξημένης φροντίδας. Προς το παρόν είναι σταθερός από καρδιολογικής και αναπνευστικής άποψης.

Προ της ανακοίνωσης του νοσοκομείου, η κόρη του Πελέ είχε ποστάρει επίσης στο Instagram: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με όλες αυτές τις φήμες αλλά τα άμεσα μηνύματα που λαμβάνω έχουν πάρει φωτιά. Υπάρχει ήδη πολύ άγχος στον κόσμο τούτες τις μέρες και δεν υπάρχει λόγος να είμαστε η αιτία για ακόμη περισσότερο. Το φυσιολογικό σενάριο ανάρρωσης για έναν άνθρωπο της ηλικίας του μετά από μια επέμβαση τέτοιου είδους είναι μερικές φορές δύο βήματα μπροστά και ένα βήμα πίσω. Είναι πολύ φυσιολογικό. Χθες ήταν κουρασμένος και έκανε ένα μικρό βήμα πίσω. Σήμερα πήγε δύο μπροστά!