Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφέρθηκε στην υπόθεση της διαρροής e-mail από το ΥΠΕΣ, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μαρινάκης είπε χαρακτηριστικά: «Αυτά που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον μανδύα μιας lifestyle αλλά ταυτόχρονα και λαϊκίστικης ρητορικής, κοστίζουν πολλά δισεκατομμύρια ευρώ. Δεν υπάρχουν κάπου λεφτόδεντρα, για να τα δώσεις, πρέπει με κάποιον άλλο τρόπο να τα πάρεις. Προφανώς αυτό δεν έχει ειπωθεί.

Οι απαντήσεις τους είναι πως θα φορολογήσουν τα υπερκέρδη, έτσι αόριστα. Φτάσαμε σε ένα πολύ οριακό σημείο τα προηγούμενα χρόνια, σε αυτό της χρεοκοπίας. Ήταν αποτέλεσμα, πέραν των υπολοίπων παθογενειών, της κορύφωσης μιας λογικής μαξιμαλισμού και πλειοδοσίας.

Δεν υπάρχει περίπτωση, όσο μας αναλογεί –γιατί στο τέλος της ημέρας οι πολίτες αποφασίζουν– να επιτρέψουμε να επιστρέψει η χώρα σε αυτές τις μαύρες ημέρες της χρεοκοπίας».

Αναφερόμενος στο πρόστιμο στης Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο Υπουργείο Εσωτερικών και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την υπόθεση των e-mails που εστάλησαν σε αποδήμους, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι από την απόφαση της αρχής προκύπτει ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση της υπόθεσης με την εκλογική διαδικασία. Όπως είπε, πρόκειται ένα σοβαρό ζήτημα διαρροής e-mails και όχι για ζήτημα αμφισβήτησης της εκλογικές διαδικασίες, παρά τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ακόμη: