Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1», τόνισε ότι «η Αθήνα είναι ένα πάρα πολύ απαιτητικό μαγαζί και δεν έχει καμία σχέση με δήμους άλλων χωρών».

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο κόμμα, ο κ. Γερουλάνος είπε ότι «Όσο οδηγούμαστε στην ονοματολογία χάνουμε την ουσία της συζήτησης, που πρέπει να γίνει τώρα και αυτό είναι τι πρέπει να αλλάξει στο ΠΑΣΟΚ για να πάει μπροστά», ενώ πρόσθεσε ότι «Αν δεν καταλάβουμε πως πρέπει να αλλάξει το πολιτικό σύστημα και τι αλλαγές πρέπει να κάνουμε στο ΠΑΣΟΚ για να υπηρετήσουμε αυτή την αλλαγή τότε όσους προέδρους και να αλλάξουμε σας διαβεβαιώ ότι δεν πρόκειται ο κόσμος να ανταποκριθεί στις ιδέες μας, στις προτάσεις μας και στη διάθεσή μας να φέρουμε τις προτάσεις μας στην εξουσία».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανάφερε: «Θεωρώ ότι το κόμμα χρειάζεται μια σειρά από αλλαγές και τις ονόμασα όλες στο πολιτικό συμβούλιο. Μίλησα και για την ηγεσία και για την ηγετική ομάδα διότι πρέπει να βλέπει ο πολίτης πάνω σε ποιον θα ακουμπήσει. Αν σε αυτόν/η που θα ακουμπήσει μπορεί να κάνουν πράξη ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τη χώρα».

Ερωτηθείς αν μπορεί ένας άνθρωπος να είναι δήμαρχος Αθηναίων και ταυτόχρονα πρόεδρος κόμματος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, είπε ότι «Η Αθήνα είναι ένα πάρα πολύ απαιτητικό μαγαζί και δεν έχει καμία σχέση με δήμους άλλων χωρών. Δεν έχει σχέση με θεσμούς της Δυτικής Ευρώπης ούτε σε επίπεδο εξουσιών αλλά ούτε σε επίπεδο υποδομών από εκεί και πέρα το αν μπορεί κάποιος να εξυπηρετήσει και αυτό και την προεδρία του κόμματος νομίζω ότι αυτό πρέπει να το κρίνουν οι ψηφοφόροι».

Ακόμη, απάντησε αν στην περίπτωση που ήταν δήμαρχος Αθηναίων, θα διεκδικούσε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Όταν τέθηκε το θέμα των βουλευτικών εκλογών, αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές, κατέβηκα σε μια μη εκλόγιμη θέση γιατί πίστευα ότι η δέσμευσή μου στους Αθηναίους ήταν πολύ ξεκάθαρη και ότι θα έμενα στο δήμο τέσσερα χρόνια, πράγμα που έκανα».

Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε στις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «Πρέπει να γίνουν γρήγορα με προοπτική στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ να είναι όχι απλά αντιπολίτευση αλλά να χτυπήσει την εξουσία».

Τέλος, για τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς ο βουλευτής σχολίασε ότι «Την επόμενη φορά που θα σας πει κάποιος για την ενωμένη Αριστερά ρωτήστε τον πως θα γίνει. Είναι φανταστική η ερώτηση».

Διαβάστε ακόμη