«Πυρά» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την αυτοψία του Πρωθυπουργού σε σούπερ μάρκετ το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Νικητιάδης, σε δήλωσή του, κάνει λόγο για «επικοινιακά σόου», αλλά και για «ίδιο σκηνικό ξανά με διαφορετικό πρωταγωνιστή».

Αναλυτικά η δήλωση του υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. του ΠΑΣΟΚ:

«Η αποτυχία της προχθεσινής  παράστασης του κ. Σκρέκα σε σούπερ μάρκετ συνοδεία καμερών, δεν απέδωσε προφανώς τα αναμενόμενα επικοινωνιακά αποτελέσματα, αναγκάζοντας τον Πρωθυπουργό σήμερα, να επιδιώξει βελτίωση του πρόσφατου επικοινωνιακού σόου, αυτοπροσώπως.

Ίδιο σκηνικό ξανά με διαφορετικό πρωταγωνιστή. Οι τιμές, κύριοι της Κυβέρνησης, δεν πέφτουν με όποια παράσταση και αν δώσετε.

Αρνείστε να απαντήσετε σε όσα ερωτήματα θέσαμε. Επαναλαμβάνουμε:

α) Για ποιο λόγο δεν έχει επιληφθεί  η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις εταιρείες οι τιμές των οποίων «είχαν …ξεφύγει» όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης;

β) Γιατί η κυβέρνηση δεν ικανοποιεί το πάγιο αίτημα καταναλωτικών οργανώσεων να ανακοινώνονται τα προϊόντα στα οποία το κράτος εντοπίζει φαινόμενα αισχροκέρδειας;

γ) Γιατί δεν έχετε δώσει συνολικό και αναλυτικό κατάλογο με όλα τα προϊόντα και τις τιμές τους πριν και μετά τα μέτρα για να κρίνουν οι καταναλωτές;».

Διαβάστε ακόμη: