Ο άνδρας ανέφερε στους αστυνομικούς πως εξαφανίστηκε διότι δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στην Ελλάδα και φοβήθηκε πως θα απελαθεί, ενώ η υπόθεση «έφυγε» από την ασφάλεια και «πέρασε» στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Ο άνδρας –που είχε τηλεφωνήσει για τον θάνατο της 62άχρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στου Γκύζηπαρουσιάστηκε σήμερα (12/06) στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Νωρίτερα, είχε καλέσει την αστυνομία, προσπαθώντας να εξηγήσει τι έγινε, τονίζοντας ότι η σύζυγός του «έφυγε» από παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν. Μάλιστα, ο ίδιος για να υποστηρίξει τη θέση του, εξήγησε ότι ο λόγος που κάλεσε το ΕΚΑΒ εξαρχής και όχι την αστυνομία, ήταν επειδή δεν υπήρξε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Θα διαταχθεί διοικητική απέλαση του άνδρα, ενώ την υπόθεση χειρίζεται πλέον το τοπικό αστυνομικό τμήμα και όχι η ασφάλεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το σπίτι στου Γκύζη όπου βρέθηκε νεκρή η 62άχρονη είναι σε άθλια κατάσταση, οι συνθήκες πολύ άσχημες, ενώ το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε φυσιολογική ζωή και έτρωγαν ό,τι έβρισκαν, σύμφωνα με στοιχεία των αρχών.

Παράλληλα, ο σύζυγος της 62άχρονης φέρεται να έτρεξε στο διπλανό σπίτι και να ζήτησε βοήθεια από γείτονα, ο οποίος είδε νεκρή τη γυναίκα.

Πάντως, γείτονες του ζευγαριού στου Γκύζη περιγράφουν τον άνδρα του θύματος ως ένα άτομο που συχνά έπινε και έμπλεκε σε καβγάδες.

Υποστήριξαν, ωστόσο, πως ποτέ δεν είχαν ακούσει το ζευγάρι να τσακώνεται και τον άνδρα να τα βάζει με την 62άχρονη. Προσέθεσαν πως η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν αποκλείουν ο θάνατός της να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.