Νεκρή βρέθηκε η 45χρονη Κάσια Γκαλάνιο.

Σύμφωνα με την «Parisien», η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στην ισπανική πόλη, Μαρμπέγια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αιτία θανάτου της αποδίδεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η Κάσια Γκαλάνιο βρέθηκε αφού η μικρότερη κόρη της ειδοποίησε την ισπανική αστυνομία από το Παρίσι ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της για μέρες, ανέφερε το γαλλικό μέσο. Οι Ισπανοί αστυνομικοί βρήκαν το σώμα της στο κρεβάτι, χωρίς να φέρει σημάδια σωματικής βίας.

Η πολωνικής καταγωγής Κάσια Γκαλάνιο ήταν η τρίτη σύζυγος του 73χρονου δισεκατομμυριούχου Αμπντελαζίζ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι, θείου του σημερινού εμίρη του Κατάρ.

Οι δυό τους παντρεύτηκαν το 2004 και απέκτησαν τρεις κόρες.

Όπως είχε γίνει γνωστό η 45χρονη γυναίκα έδινε δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών τους, για πάνω από 15 χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kashounia

Τον είχε κατηγορήσει πως κακοποίησε σεξουαλικά μία από τις τρεις κόρες τους, με εκείνον να το αρνείται.

Το δικαστήριο του Παρισιού είχε απορρίψει τα αιτήματα επιμέλειας.

Η Γκαλάνιο υπέφερε για μήνες από νευρικές κρίσεις και ως αποτέλεσμα, ο δικαστής ανέβαλε την υπόθεση μέχρι να γίνει ψυχολογική αξιολόγηση.

Η ισπανική δικαιοσύνη διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού, η οποία έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Ποια ήταν η πριγκίπισσα Κάσια Γκαλάνιο

Η πριγκίπισσα Κάσια Γκαλάνιο γεννήθηκε στην Κρακοβία πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ όταν ήταν ακόμη παιδί.

Σπούδασε στο κρατικό πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας και εργάστηκε για λίγο για την Morgan Stanley.

Η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Κάσια Γκαλάνιο, βρέθηκε νεκρή

Η ζωή της άλλαξε εντελώς το 2004, όταν γνώρισε τον σύζυγό της σε μια επίσκεψη στο Παρίσι ενώ έκανε ένα διάλειμμα από τις σπουδές της. Δεν επέστρεψε ποτέ στο κολέγιο, καθώς έζησε το… παραμύθι με τον πρίγκιπα και πεντρεύτηκε τον Αλ-Θάνι με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες: τη Sheikha Malak, τη Sheikha Yasmin και τη Sheikha Reem.

Η Κάσια είχε παρουσιαστεί τότε ως μια «τέλεια» πριγκίπισσα του Κατάρ, αν και προτιμούσε να ζει στη ισπανική Μαρμπέγια. Το 2009 κέρδισε ένα άγνωστο ποσό από την Barclays Bank, αφού βοήθησε τον σύζυγό της να απεμπλακεί από μια υποτιθέμενη απάτη 50 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kashounia

Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της δεν ανταπέδωσε ποτέ την πίστη της και κατά τη διάρκεια του γάμου τους κατήγγειλε ότι συνέχισε να κακοποιεί τόσο αυτήν όσο και ένα από τα παιδιά τους.

Στις 14 Απριλίου, η 17χρονη κόρη της πριγκίπισσας Κασιά υπέβαλε μήνυση σε γαλλικό δικαστήριο κατηγορώντας τον πατέρα της για σεξουαλική επίθεση όταν ήταν μεταξύ 9 και 15 ετών.