Ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε την εκπομπή του μετά από 13 χρόνια, στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και στο τέλος της φιλίας της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Στην αρχή, ο γνωστός pastry chef μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Έκανα ένα μεγάλο μαγαζί και εκεί άρχισε η οικονομική καταστροφή. Ξεχρέωσα με πολλή δυσκολία, πολλή δουλειά, με οικονομική βοήθεια από φίλους. Μου έκοψαν το ρεύμα στη δουλειά και έψηνα τα γλυκά στον φούρνο του σπιτιού μου. Τα βλέπω τώρα αυτά και λέω με έκαναν καλύτερο».

Στη συνέχεια αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα ήταν στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Μετά συνεργάστηκα με τον Αρναούτογλου. Τότε δεν μας βγήκε πολύ η χημεία, τώρα τον συμπαθώ και με συμπαθεί. Κάναμε πολύ παρέα με τον Φώτη και την Μαρία. Δεν είναι τώρα φίλοι. Δεν έχω προσπαθήσει να τους τα βρω, δεν ανακατεύομαι, είναι πολύ προσωπικό τους θέμα. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές».

Κλείνοντας, ανέφερε τα εξής: «Μετά από 13 χρόνια σταμάτησα την καριέρα μου στην τηλεόραση. Αποφάσισα να μη συνεχίσω γιατί μετά από τόσα χρόνια ήθελα να έχω μια ωραία αισθητική στην εκπομπή, με χορηγούς που επέλεγα εγώ. Άρχισε να γίνεται σούπερ μάρκετ».

Φώτης Σεργολόπουλος: «Με θυμώνει η αδικία, η αδιαφορία, η απαξίωση και η παραποίηση των πραγμάτων »

Διαβάστε ακόμη: