Η Παρί Σεν Ζερμέν των παικτών-αστέρων διανύει έναν εξαιρετικά δύσκολο μήνα μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στα τελευταία της έξι παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 2 νίκες και 4 ήττες. Η πρόσφατη ήττα από τη Μονακό με κάτω τα χέρια (3-0) δυσχέρανε το κλίμα στις τάξεις των Παριζιάνων.

Δημοσιεύματα στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι η αντίδραση μέσα στα αποδυτήρια προκαλεί περισσότερη ανησυχία.

Σύμφωνα με το RMC Sport, έχουν δημιουργηθεί δύο κλίκες στην ομάδα. Μία που συμπεριλαμβάνει όλους τους Λατινοαμερικάνους αστέρες και μία άλλη που περιλαμβάνει εκείνους που μιλάνε γαλλικά. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ένταση στα αποδυτήρια μετά τη συντριβή από τη Μονακό έφτασε στο κόκκινο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κανένας παίκτης δεν επιχείρησε να ξεκινήσει διάλογο μετά τη βαριά ήττα. Σιωπή επικράτησε στα αποδυτήρια και στο ταξίδι της επιστροφής στη γαλλική πρωτεύουσα.

Το δημοσίευμα σημειώνει επίσης, τις διαφορές στις αντιδράσεις των παικτών της Παρί, όταν γινόταν φάουλ σε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Όπως αναφέρει, αρκετοί συμπαίκτες του Νεϊμάρ έσπευσαν να τον υπερασπιστούν όταν χτυπήθηκε ενώ δε συνέβη το ίδιο όταν έγινε φάουλ στον Χακίμι. Προστίθεται, ότι ο Χακίμι έχει χτίσει μία ισχυρή σχέση με τον Μπαπέ.

Επομένως, ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει έναν ακόμη μπελά να αντιμετωπίσει στα αποδυτήρια. Δεδομένου ότι το μέλλον του Αργεντίνου είναι δυσοίωνο, η κατάσταση στο κλαμπ μοιάζει αποπνικτική αυτή τη στιγμή.

«Ο Νεϊμάρ είναι σχεδόν πάντα στα πρόθυρα του μεθυσμένου»

Ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο, έριξε… βόμβες για τον Νεϊμάρ και την κατάσταση που επικρατεί στην Παρί. Όπως τόνισε, ο Βραζιλιάνος σταρ εμφανίζεται σχεδόν μεθυσμένος στις προπονήσεις της ομάδας του Ποτσετίνο!

«Ο Νεϊμάρ σχεδόν δεν προπονείται πια, είναι σε μια θλιβερή κατάσταση, σχεδόν πάντα στα πρόθυρα του μεθυσμένου. Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως είναι σε πνεύμα… εκδίκησης εναντίον της Παρί, υπάρχει πλήρης ρήξη με τον σύλλογο και τα αποδυτήρια. Πρέπει να υπογράψουμε την επιταγή του και να τον αφήσουμε να φύγει. Κάνει μεγάλη ζημιά στον σύλλογο. Αφήστε τον να φύγει, καταστρέφει την Παρί.

Η Παρί δεν είναι πλέον ομάδα. Δεν υπάρχει κοινό νήμα. Ο προπονητής δεν υπάρχει πια, ο πρόεδρος δεν έχει πει λέξη. Μετά από τέτοια καταστροφή, τα μπουλόνια έπρεπε να είχαν σφιχτεί. Τίποτα. Ούτε ο Λεονάρντο ούτε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Τίποτα. Ολική καταστροφή» ήταν τα λόγια του στην εκπομπή «After Foot» του καναλιού RMC Sport.