Η σεζόν δεν εξελίσσεται καλά για την Παρί Σεν Ζερμέν και όλα δείχνουν ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου μετά το τέλος της σεζόν. Ακόμη και αν το συμβόλαιο του 50χρονου μιλάει για συνεργασία ενός ακόμη έτους.

Οι Παριζιάνοι θέλουν να γυρίσουν σελίδα και να κλείσουν γρήγορα το κεφάλαιο με τον Αργεντινό. Βέβαια, όπως αναφέρει η γαλλική L’ Equipe και πάλι σε χέρια Αργεντίνου θέλουν να δώσουν την ομάδα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως βασικός στόχος της διοίκησης της Παρί είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον αποτυχημένο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Ο Σιμεόνε έχει την εμπειρία να σταθεί στην Παρί. Ευρωπαϊκά έχει καταφέρει πολλά περισσότερα από τους Παριζιάνους. Βρίσκεται στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο περισσότερα από δέκα χρόνια. Έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τις λαμπρές εποχές του μαδριλένικου συλλόγου. Ίσως τώρα να ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση. Ίσως να μην έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο Wanda Metropolitano.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βέβαια θα πρέπει να γνωρίζει πως μια ενδεχόμενη απόκτηση του Σιμεόνε αλλάζει άρδην το σκηνικό στην ομάδα της. Ο Αργεντινού παίζει ένα στυλ παιχνιδιού τελείως διαφορετικό από αυτό που πρεσβεύει η γαλλική ομάδα. Για έχει τεράστιο ενδιαφέρον αυτή η συνεργασία.