Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι σχέσεις του Μαουρίτσιο Ποκετίνο με την Παρί και η αιτία είναι ο Λεονάρντο! Προπονητής και αθλητικός διευθυντής κοντράρονται συχνά με αποτέλεσμα ο Ποκετίνο να μην μπορεί να περάσει τη γραμμή του στη διοίκηση σε πολλά θέματα. Αυτό τον έχει εκνευρίσει αφάνταστα και σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από την ομάδα του Παρισιού το επόμενο διάστημα. Η αποτυχία να κατακτήσει η Παρί το πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός στο Champions League είναι τα δύο γεγονότα που μετράνε σε βάρος του Ποκετίνο και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Λεονάρντο.

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση ο Ποκετίνο έχει ρίξει γέφυρες με την Τότεναμ και συζητάει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο Λονδίνο, ενώ τις τελευταίες ώρες το όνομά του ακούγεται για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Ποκετίνο βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην Τότεναμ αφού οι σχέσεις του με τους ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας έχουν βελτιωθεί.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές με τον Ποκετίνο να επιδιώκει να έχει το συντομότερο δυνατό συνάντηση με τους μεγαλομετόχους προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Αν κάτι τέτοιο δεν γίνει τότε είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να βρει συναινετική λύση για να αποχωρήσει από την Παρί!