Επειδή όλοι έχουν απορροφηθεί με την υπόθεση Φλώρου και την παραμονή του στη θέση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ για ακόμη έναν χρόνο, σας ενημερώνουμε ότι προ ημερών «κλείδωσε» άλλη μία ηχηρή παραμονή, πάρα τις περί του αντιθέτου προσπάθειες εξωθεσμικών κέντρων και συστημάτων της Διαπλοκής!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, εκ των έσω που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, μετά από απόφαση του ίδιου του πρωθυπουργού και θετική εισήγηση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη κυρίου Θεοδωρικάκου, ο αρχηγός της Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, μέχρι πρότινος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, παραμένει στη θέση του και ανανεώνεται η θητεία του!

Υπό το πρίσμα αυτό οι παρεμβάσεις και οι πιέσεις που ασκήθηκαν προς την κυβέρνηση, το Μαξίμου αλλά και την Κατεχάκη, προκειμένου ο Κ. Σκούμας να αποστρατευθεί εν μέσω κρίσεων, έπεσαν στο κενό και αποδείχτηκε στην πράξη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επηρεάζεται, ούτε χειραγωγείται από τα πάσης φύσης εξωθεσμικά κέντρα της ολιγαρχίας του πλούτου και της Διαπλοκής!

Θυμίζεται ότι ο Κ. Σκούμας είχε επιλεγεί από το ΚΥΣΕΑ στα τέλη Μαρτίου 2022 ως αρχηγός της ΕΛΑΣ αντικαθιστώντας τον Μιχαήλ Καραμαλάκη!

Διαβάστε ακόμη: