Μπορεί, όντως, η κρατική ανεπάρκεια να αναδείχτηκε για άλλη μία φορά και η κυβέρνηση Μητσοτάκη να αποδείχτηκε ανέτοιμη απέναντι σε κρίσεις όπως οι πυρκαγιές και οι πλημμύρες όμως, έρχεται κάθε φορά ο ΣΥΡΙΖΑ και μας θυμίζει ότι ο «Μητσοτάκης αποτελεί μονόδρομο».

Ασφαλώς αναφέρομαι στο νέο ξεκατίνιασμα που έγινε επ’ αφορμή της επίσκεψης του Στέφανου Κασσελάκη στην Μακρόνησο.

Σε ένα ιερό τόπο που για να πάρεις έγκριση να κάνεις βίντεο, πόσο μάλλον προεκλογική καμπάνια, πρέπει να πάρεις ειδική άδεια από το υπουργείο Πολιτισμού και να πληρώσεις ειδικά τέλη, ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε και αναβίωσε τον εμφύλιο πόλεμο!

Ο Στέφανος, η Μακρόνησος και ο κόντρα ρόλος…

Επίσης, μου λένε ότι η ιδέα για να πάει ο μικρός Στέφανος στην Μακρόνησο και να μιλήσει για τη επάρατη Δεξιά που φυλάκιζε κτλ κτλ, ήταν ιδέα Μωραΐτη.

Ο Νίκος Μωραΐτης, ο γνωστός στιχουργός που όταν δεν τρολάρει στο τουίτερ “κουράρει” τον Κασσελάκη.

Ο Μωραΐτης είναι γνωστός κολλητός με τον Αλέξη Τσίπρα και η επίθεση που έκανε στον Δραγασάκη είναι ουσιαστικά επίθεση του Τσίπρα στον Δραγασάκη επειδή ο δεύτερος επέλεξε να στοιχηθεί με την Έφη Αχτσιόγλου.

Βέβαια, είναι κόντρα ρόλος. Πάει ο Κασσελάκης στη Μακρόνησο που αν δεν του λέγανε που είναι και τι σημαίνει, θα νόμιζε ότι είναι κάποια νησίδα δίπλα στη Φολέγανδρο…

Όταν ο Ναύαρχος Αποστολάκης, ντύνεται «Μπόμπ ο Μάστορας», με κόκκινη στολή εργασίας και τιράντες…

Και να μην το ξεχάσω. Το ότι σε αυτή τη γραφικότητα πήρε μέρος και ο ναύαρχος Αποστολάκης φορώντας κόκκινη στολή εργασίας με τιράντες, το θεωρώ κατάντια.

Ο άνθρωπος που είχε την τιμή, την δόξα και το προνόμιο να είναι ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεως να καταντάει κομπάρσος ενός θρασέος όψιμου αλεξιπτωτιστή αριστερου είναι μία προσωπική παρακμή.

Και όπως είπε και κυβερνητικός κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή εικόνα ” Πρώτη φορά βλέπω Ναύαρχο να ντύνεται Μπομπ ο Μάστορας”…

Διαβάστε ακόμη: