Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως είχε διάθεση για χιούμορ, καθώς ανέβασε βίντεο στο Tik Tok αφιερωμένο στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Αρχικά, ο κ. Μητσοτάκης λέει στο βίντεο, ενώ βρίσκεται και σε περιοδεία ενόψει των δευτέρων εκλογών της 25ης Ιουνίου: «Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες αλλά οι συνεργάτες μου, μου είπαν ”σταμάτα, τι πας να κάνεις; Καλή επιτυχία να εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους”».

«Στα σοβαρά τώρα, για όσους και όσες ξεκινούν με τις πανελλήνιες, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς», καταλήγει στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης που έχει και μια αναφορά στο λαοφιλές luben στο φινάλε.

 

@kyriakosmitsotakis_ Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Πανελλαδικές 2023: Τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τα ΕΠΑΛ

Άνοιξε σήμερα η αυλαία των Πανελλαδικών για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) με το μάθημα των Νέων Ελληνικών.

Σημειώνεται ότι αύριο παίρνουν τη σκυτάλη οι υποψήφιοι οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) με την εξέταση του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας).

Τα θέματα των Νέων Ελληνικών αφορούσαν τα οφέλη του εθελοντισμού.

Διαβάστε περισσότερα