Η Πάμελα Άντερσον γιορτάζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και ένα νέο στυλ, καθώς εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ σε δημόσια εκδήλωση.

Η ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια είναι ένα από τα νέα πρόσωπα των κοσμημάτων Pandora και περπάτησε στο χαλί στην παρουσίαση της περιοχής Lab Grown Diamond District της μάρκας στη Νέα Υόρκη, που πραγματοποιήθηκε εν μέσω της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Η Άντερσον παρευρέθηκε στην εκδήλωση με τους δύο γιους της, Μπράντον και Ντίλαν – οι οποίοι εμφανίζονται στην καμπάνια της Pandora μαζί της – και μίλησε στο ET για το ήθος της μόδας και της ομορφιάς σε αυτή τη φάση της ζωής της και για το πώς αγκαλιάζει τη «φυσική ομορφιά».

«Η δεκαετία του ’90 ήταν η δεκαετία του ’90 και τώρα είναι το 2023», μοιράστηκε η Άντερσον. «Μου αρέσει να κάνω πράγματα που είναι διαφορετικά, νιώθω ότι… [και] αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο της ζωής μου».

Η Άντερσον σχολίασε ότι, ενώ της αρέσει να μένει χωρίς μακιγιάζ, είναι γεγονός ότι «εξακολουθεί να απαιτεί δύο ώρες μπροστά στον καθρέφτη».

Παρόλα αυτά για την περίσταση ντύθηκε κομψά και στολίστηκε με διαμάντια Pandora. Το μοντέλο δήλωσε ότι, στην πραγματικότητα, το να φοράει διαμάντια απέχει πολύ από το πώς ντύνεται και ζει τα τελευταία χρόνια.

«Είναι αστείο γιατί, ξέρετε, είμαι πάντα στον κήπο μου τώρα. Έχω πάντα χώμα κάτω από τα νύχια μου», δήλωσε η Άντερσον. «Οπότε είναι ωραίο να φοράω διαμάντια απλά για να τα αναδείξω λίγο».

Διαβάστε ακόμη: