Η Πάμελα Άντερσον εν έτει 2023 δε θυμίζει πια τη… σεξοβόμβα του Baywatch. Αν και παραμένει άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, η σταρ έχει αλλάξει πολλά στην εμφάνισή της και ένα από τα βασικότερα είναι ότι έχει «ξεφορτωθεί» το βαρύ μακιγιάζ!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Elle, η Πάμελα Άντερσον ανέφερε πως εκείνο που την έκανε αρχικά, να σταματήσει να βάφεται ήταν ο θάνατος της make up artist της, Αλέξις Βόγκελ, η οποία έφυγε μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

«Ήταν η καλύτερη. Και από τότε, ένιωσα πως χωρίς την Αλέξις, είναι καλύτερο να μην ξαναφορέσω make up», είπε χαρακτηριστικά η Άντερσον.

Ακόμα, τόνισε πως εκτός από φόρος τιμής στην αγαπημένη της συνεργάτη, η επιλογή της αυτή την κάνει να νιώθει πιο «ελεύθερη, διασκεδαστική και επαναστράτρια» από ποτέ.

«Παρατήρησα όλους αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν υπερβολές στο μακιγιάζ και τώρα, νιώθω πως πάω ενάντια σε όλη αυτή τη μόδα και κάνω το αντίθετο από αυτό που κάνουν όλοι», εξήγησε.

«Νομίζω ότι όλοι αρχίζουμε να φαινόμαστε λίγο αστείοι, όταν μεγαλώνουμε. Και κάπως γελάω με τον εαυτό μου, όταν κοιτάζω στον καθρέφτη. Είναι ένα ταξίδι κι αυτό», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμη: