search

REAL ESTATE

Palazzo Boccadiferro, μια ευκαιρία να νιώσει κανείς βασιλιάς σε τιμή συζητήσιμη

Το μεσαιωνικό κάστρο και ο οικισμός Serravalle, μεταξύ των πόλεων Μόντενα και Μπολόνια στη βόρεια περιοχή Emilia Romagna της Ιταλίας, πωλείται έναντι €1,9εκατ. ή περίπου $2εκατ.

Palazzo-Boccadiferro3.jpg

Ονειρευτήκατε ποτέ να αποκτήσετε τη δική σας μυστική ακρόπολη σε μια όμορφη περιοχή της Ιταλίας, να περιπλανηθείτε κατά μήκος των οχυρωμένων τειχών της σαν μονάρχης που ερευνά το βασίλειό του;

Για λιγότερο από την τιμή ενός αρχοντικού στο κεντρικό Λονδίνο ή ενός διαμερίσματος σε σοφίτα στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης — αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το μεσαιωνικό κάστρο και ο οικισμός Serravalle, στα μισά της διαδρομής μεταξύ των πόλεων Μόντενα και Μπολόνια στη βόρεια περιοχή Emilia Romagna της Ιταλίας, πωλείται έναντι €1,9εκατ. ή περίπου $2εκατ.

Το ακίνητο περιλαμβάνει το μεγαλοπρεπές κάστρο χτισμένο στα ερείπια παγανιστικών οικισμών, ένα αρχοντικό παλάτι τριών επιπέδων του 18ου αιώνα που ονομάζεται Palazzo Boccadiferro, όπου μένουν περιστασιακά οι σημερινοί ιδιοκτήτες, ένα κυνηγετικό καταφύγιο με ξυλόστεγο, έναν τετραώροφο πύργο επιφυλακής, έναν εκπληκτικό πανοραμικό διάδρομο και ένα καταπράσινο πάρκο 14.000 τετραγωνικών μέτρων.

Είναι ήδη κατοικήσιμο και εξοπλισμένο με θέρμανση, απαιτεί ελάχιστες επιδιορθώσεις — και η τιμή του είναι συζητήσιμη. Τοποθετημένο σε καταπράσινους κυλιόμενους λόφους, το κάστρο συνοδεύεται από ένα τμήμα του χωριού, το οποίο φέρει το ίδιο όνομα και κάποτε ήταν μέρος του φέουδου του, που εκτείνεται δίπλα του.

Palazzo-Boccadiferro2.jpg

Αυτό που αξίζει είναι η αρχική, προεξέχουσα αρχαία οχύρωση 1.800 τετραγωνικών μέτρων σε υψόμετρο 400 μέτρων.

Αυτή τη στιγμή, το καλοδιατηρημένο κτήμα ενοικιάζεται για ιδιωτικές εκδηλώσεις και συνέδρια, αλλά οι σημερινοί ιδιοκτήτες, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, δεν μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν στη διαχείριση του πελώριου ακινήτου.

Ζουν στο κάστρο τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε είναι ήδη κατοικήσιμο με θέρμανση, κουζίνα, κοινόχρηστα, τζάκια, πολλά υπνοδωμάτια και μπάνια.

Palazzo-Boccadiferro4

Το διώροφο κυνηγετικό καταφύγιο, χτισμένο ως αγροτικό σπίτι, θερμαίνεται και αυτό.

Ενώ το κάστρο διατηρείται άψογα, άλλα μέρη του ακινήτου, όπως ο πύργος επιφυλακής, που χτίστηκε το 1227 και τροποποιήθηκε το 1523, ενδέχεται να απαιτούν μερικές επιδιορθώσεις.

Πλούσια έπιπλα αναγεννησιακού στιλ, συμπεριλαμβανομένων πίνακες ζωγραφικής, είναι επίσης δυνητικά προς πώληση.

Palazzo-Boccadiferro

Διαβάστε ακόμη: