Για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα ο Κασσελάκης δείχνει την «κίτρινη κάρτα» στον Πολάκη.

Η πρώτη ήταν για τις «βουνίσιες» απόψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η δεύτερη για τις χυδαίες δηλώσεις του για τη γελοιογραφία του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή».

Φυσικό, λοιπόν, είναι να κορυφώνονται τα στοιχήματα: Πότε ο κρητικός βουλευτής της θα αντικρίσει μετά τις κίτρινες και την κόκκινη κάρτα;

Σημειώνεται πως ο Παύλος Πολάκης είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του σκιτσογράφου της Καθημερινής, Ηλία Μακρή, με ανάρτησή του στο Facebook και με αφορμή σκίτσο που αφορούσε το πρόσωπό του και δημοσιεύτηκε στο φύλο της εφημερίδας το περασμένο Σάββατο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του χρησιμοποιεί βαριές και προσβλητικές εκφράσεις κατά του σκιτσογράφου ενώ επισυνάπτει και φωτογραφία του κ. Μακρή.

Το κείμενο της ανάρτησης του Παύλου Πολάκη:

«Εκτός από τα σιχάματα της “δημοσιογραφίας” υπάρχουν και τα βοθρολύματα της “γελοιογραφίας”. Μάλλον ζητάει αύξηση και δείχνει χαρακτήρα εναντίον μου αυτό το βδέλυγμα ! Ηλιας Μακρης γελοιογράφος ,λέει,της “σοβαρής” Καθημερινής! Τραβα στο Μακελειό λυξονταρμα , εκει θα έχεις πέραση ! ΥΓ1:Δεν δημοσιεύω τα σκίτσα σου ,μόνο τη φάτσα σου που καταλαβαίνει κανείς πολλά…… Θα σου ταχυδρομήσω δυο διευρα για τις δυο ” Γελοιογραφίες” σου που μου έστειλαν και με αφορούν… Τόσο αξίζει η τέχνη σου … Τωρα που ασχολήθηκα ίσως σου δώσουν κι αύξηση ΥΓ2:Βάζω και μια ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη που μάλλον γράφτηκε για σένα και το μεροκάματο σου..(φωτο 3)».

Διαβάστε ακόμη: