Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε άμεσα στο άκουσμα της είδησης για την επίθεση αγνώστων στη σύηντροφο του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, καλώντας την κυβέρνηση να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τους ποινικούς και τους λαθρέμπορους, από τους στοιχηματζήδες και τους λαθραίους κάθε είδους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας σχετιζόμενης με το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε η Πολιτεία να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας και να αποφασίσει να το καθαρίσει από τους ποινικούς και τους λαθρέμπορους, από τους στοιχηματζήδες και τους λαθραίους κάθε είδους. Είναι απαράδεκτη κάθε επίθεση σχετιζόμενη με το ποδόσφαιρο και δυο φορές πιο απαράδεκτη όταν έχει ως θύμα μια γυναίκα, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα σταθεί αρωγός στην όποια προσπάθεια κάνει η Πολιτεία να ξεριζωθεί η ΜΑΦΙΑ από το περιβάλλον του ποδοσφαίρου!» αναφέρουν οι Πειραιώτες με υπεύθυνο και ξεκάθαρο τρόπο.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Λεπτομέρειες δεν υπάρχουν ως τώρα. Όλα ξεκίνησαν από την ανακοίνωση της ΕΠΟ, αναφορικά με το συμβάν. Η δική της θέση είναι που το έφερε στο προσκήνιο νωρίς το απόγευμα: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους η σύντροφος του Αναπληρωτή Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου. Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, όταν η σύντροφος του κ. Μαντάλου δέχθηκε έξω από την οικία τους επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τη χτύπησαν και πριν απομακρυνθούν της είπαν «Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο». Το συγκεκριμένο περιστατικό, το οποίο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά την υποβολή μήνυσης από την παθούσα, προστίθεται σε μια σειρά επιθέσεων και εκφοβισμών κατά του χώρου της διαιτησίας και είναι προφανές πως στοχεύει και αυτό στην τρομοκράτηση των Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας».

Αξίζει να σημειωθεί πως για το συμβάν εξέδωσαν ήδη ανακοίνωση τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Καλούμε την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και φυσικά τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να προστατέψουν την έννομη τάξη και το ποδόσφαιρο από την δράση της διαχρονικής εγκληματικής οργάνωσης» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Κιτρινόμαυροι, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά συμπληρώνει πως: «Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τα γήπεδα κλειστά για να καταπολεμηθεί η βία, η καταγγελία για επίθεση στην σύντροφο του Αντιπροέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου -προφανώς για ποδοσφαιρικούς λόγους- είναι ιδιαίτερα σοβαρή και πρέπει να διαλευκανθεί από την ελληνική αστυνομία άμεσα! Η νίκη επί του υπόκοσμου του παραποδοσφαίρου είναι υποχρέωση όλων μας».

Διαβάστε ακόμη: