Οι κριτές του MasterChef 2024 έχουν κέφια και σε αυτή τη σεζόν του διαγωνισμού μαγειρικής.

Λίγο πριν το τέλος των οντισιόν ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία πλάκα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο σεφ πλησίασε αθόρυβα τον «θείο Λεωνίδα» την ώρα που δοκίμαζε ένα πιάτο διαγωνιζόμενου και τον κατατρόμαξε.

Αυτό ήταν! Οι χρήστες του Twitter έπιασαν δουλειά και τα πληκτρολόγια πήραν «φωτιά».

Απολαυστικά memes προκάλεσαν άφθονο γέλιο και όλοι αναρωτήθηκαν τι μπορεί να είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο αυτί του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

MasterChef 2024: Viral στο Twitter η πλάκα του Κοντιζά στον Κουτσόπουλο

MasterChef 2024: Οι μεγάλες αλλαγές στον νέο κύκλο

Το MasterChef επέστρεψε με τη νέα χρονιά και Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν για τον νέο κύκλο με το γνωστό τους χιούμορ να πρωταγωνιστεί.

Αναφέρθηκαν στις αλλαγές που υπάρχουν στον νέο κύκλο του MasterChef, για το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που για πρώτη φορά θα δοθεί στον μεγάλο νικητή, αλλά και για τα ενδιάμεσα έπαθλα.

«Η πρώτη αλλαγή είναι οι μεγάλες μονομαχίες» είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Όλη η διαδικασία των οντισιόν είναι διαφορετική, η είσοδος στο παιχνίδι είναι διαφορετική και όταν μπουν στο πλατό, τους περιμένει άλλη μια έκπληξη», είχε συμπληρώσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Πολύ mixed κοινό, επαγγελματίες, ερασιτέχνες που αγαπούν τη μαγειρική. Είναι από τις λίγες φορές που είδαμε ότι έχουν έρθει πολύ αποφασισμένοι να μπουν στο παιχνίδι» είχαν εξηγήσει για τις οντισιόν.

«Από τον πρώτο κύκλο μέχρι τώρα ασπρίσαμε περισσότερο», είχε δηλώσει ο Πάνος Ιωαννίδης σε σχέση με τα χρόνια που περνάνε, με τον Σωτήρη Κοντιζά να συμπληρώνει: «Πλέον έχουμε έρθει πιο κοντά, γίναμε όλοι μπαμπάδες και περνάμε πολύ καλά».

Διαβάστε ακόμη: