Από την αναγγελία της είδησης της εγκυμοσύνης της, τον τρίτο μήνα και ύστερα, τα Μέσα και οι εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθοι της Ιωάννας Τούνη ασχολούνται με την εξέλιξη της κύησης, ενώ αναζητούν με αγωνία να μάθουν την απάντηση στο… φλέγον ερώτημα που προκύπτει σε κάθε εγκυμοσύνη. Ποιο είναι το φύλλο του παιδιού.

Η ίδια και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, τηρούν σιγή ιχθύος, ωστόσο, καμιά φορά οι ειδήσεις προκύπτουν από το… πουθενά, από τρίτα πρόσωπα, ακόμη και κατά λάθος.

Αυτό, πιθανώς συνέβη στην περίπτωση της Ιωάννας Τούνη και του βίντεο που ανάρτησε με τον κολλητό της, Στιβ. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, ο φίλος της μιλά στην κάμερα και κατά λάθος, ίσως, αποκαλύπτει κάτι που δεν έπρεπε να ακουστεί.

«Μετά από έναν μήνα, βγήκε! Δεν ήρθε όμως Ηγουμενίτσα, όπως είχε υποσχεθεί, αλλά δεν πειράζει. Θα έρθει του χρόνου με μία… με ένα κίντερ έκπληξη», αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί το μωρό που περιμένει η κολλητή του, να είναι κορίτσι. Ένα απλό σαρδάμ ή ένα… μπέρδεμα που πρόδωσε το φύλο του μωρού της Ιωάννας Τούνη; Σε λίγους μήνες, θα δοθεί η απάντηση.

Το στιγμιότυπο ανάμεσα στους δύο φίλους: