Σαν… βόμβα έσκασε στον χώρο των media και της ελληνικής showbiz η είδηση πως η σχέση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρης Αλεξάνδρου περνάει κρίση κι όχι μόνο αυτό… έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον και αφαίρεσαν όλα τα tags από τις κοινές τους φωτογραφίες.

Η Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έδειχναν πολύ ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι ενώ το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τη γνωστή influencer να είναι έγκυος. Ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας στο… γνωστό προφίλ «Soula Glamorous» άρχισαν να πέφτουν “βροχή” τα μηνύματα που ενημέρωναν πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Ιωάννα Τούνη και το αντίστοιχο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Όλα ξεκίνησαν από τον βομβαρδισμό μηνυμάτων που δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο προφίλ της Σούλας Γκλάμορους, αναφορικά με το ότι ο Δημήτρης έχει αφαιρέσει όλα τα tag με το όνομά του από τις κοινές φωτογραφίες που έχει με την Τούνη και το αντίστροφο!

Επίσης, έπεσε και το unfollow! Κι όλα αυτά στο αθόρυβο…

«Μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block» ήταν η απάντηση της Soula Glamorous στην φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το ζευγάρι.

Το ευτύχημα πάντως είναι πως κανένας από τους δύο δεν κατέβασε τις κοινές τους φωτογραφίες από το προφίλ του στο Instagram.

Είναι πολλές οι φορές βέβαια που τα social έχουν χωρίσει το ζευγάρι και το έχουν διαψεύσει αλλά τα πράγματα δείχνουν τώρα λίγο διαφορετικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ιωάννα Τούνη θα απαντήσει μέσα από το λογαριασμό της όπως συνηθίζει να κάνει σε ότι την αφορά.

Η ανάρτησή της εν μέσω των δημοσιευμάτων που μιλούν για χωρισμό από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Σε ένα από τα τελευταία Instagram stories της, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει χωρίς πολύ καλή διάθεση. «Αισθάνομαι άρρωστη σήμερα», έγραψε στο story, χωρίς να διευκρινίζει το γιατί.  Σε άλλο story, η ίδια ανέφερε: «Tι σε κάνει χαρούμενος; Θυμάσαι;»..

Αναπάντητo παραμένει το ερώτημα σχετικά με το τι οδήγησε την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να σταματήσουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στα social media