Ο κόσμος βράζει για ακόμη μια φορά με την ανεπίτρεπτη και απαράδεκτη συμπεριφορά της Ιωάννας Τούνη. Η γνωστή influencer δήλωσε έξαλλη και τα έβαλε με αεροπορική εταιρεία γιατί την χρέωσαν εξτρά 40 ευρώ επειδή η χειραποσκευή της ήταν υπέρβαρη.

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε οργή με τα όσα είπε και έκανε την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου. Πέταξε με τη γνωστή αεροπορική εταιρεία Aegean και όπως υποστηρίζει, επειδή η χειραποσκευή της της ήταν «2 κιλά έξτρα» τη χρέωσαν με 40 ευρώ παραπάνω. Δεν θα έπρεπε, να το κάνουν γιατί, όπως υποστηρίζει τους έχει δώσει τόσα λεφτά αφού «πετάει» μαζί τους, μίνιμουμ, δύο φορές την εβδομάδα.

Το αποκορύφωμα ήταν πως δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Aegean ως «ψωμόλυσσες».

«Πετάω μίνιμουμ δυο φορές κάθε εβδομάδα μαζί τους. Τους έχω αφήσει ένα σκασμό λεφτά. Και μου έκαναν ολόκληρο σκηνικό (σε άδεια πτήση) γιατί είχα 2 κιλά έξτρα στην χειραποσκευή μου. Και με χρέωσαν +40 ευρώ. Τους πέταξα 50 και έφυγα. Καλά δεν έκανα;», έγραψε η Ιωάννα Τούνη σε story που ανέβασε στο Ιnstagram.

Σάλος στο Twitter με την Ιωάννα Τούνη

Όπως είναι λογικό, αυτή η συμπεριφορά της, έχει προκαλέσει οργή στον κόσμο, ο οποίος την κατακρίνει για ακόμη μία φορά μέσα από τα social media.  Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε σάλο στο twitter με το #τούνη να βρίσκεται ανάμεσα στα πρώτα hashtags. Οι χρήστες στην πλειοψηφία τους εστιάζουν στο ότι η αεροπορική εταιρεία έχει κανονισμούς και σωστά έπραξε και δεν έκανε εξαίρεση για την Ιωάννα Τούνη. Επιπλέον, την κατακεραυνώνουν για το ύφος της και τη συμπεριφορά της απέναντι στην υπάλληλο στην οποία «πέταξε» τα 50 ευρώ.

Δημόσια συγνώμη

Η influencer, με νέα της ανάρτηση στο Instagram, μετά το σάλο που επικράτησε και τα αρνητικά σχόλια σε βάρος της, τώρα ζητά συγγνώμη για όλα αυτά, αναφέροντας τα παρακάτω:

«Πριν λίγο γύρισα σπίτι και άνοιξα την τηλεόραση και τα media και είδα πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και προφανώς νιώθω πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό και τώρα νομίζω είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο παραπάνω. Για αρχή θέλω να πω μια πολύ πολύ μεγάλη συγγνώμη πραγματικά για όποιον έκανα να πιστέψει με τα λεγόμενά μου ότι επιτέθηκα στους ανθρώπους του αεροδρομίου, ότι μίλησα άσχημα στους υπαλλήλους ή ότι τους πέταξα λεφτά στα μούτρα.

Σίγουρα δε συνέβη κάτι τέτοιο και όλο αυτό δεν είναι εγώ. Οπότε αν αυτό καταλάβατε από το χθεσινό μου story πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να προάγω κάτι τέτοιο, το μόνο που ήθελα να επικοινωνήσω και σίγουρα με τον χειρότερο τρόπο γιατί ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το story μου σίγουρα δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα.

Τέλος πάντων, όντως μου ζητήθηκαν 40 ευρώ έξτρα. Πλήρωσα εννοείται. Είχα 50 ευρώ, οπότε έπρεπε να πάρω τα ρέστα μου και την απόδειξη και τους απάντησα ‘σας ευχαριστώ πάρα πολύ, δε θέλω ούτε ρέστα, ούτε απόδειξη, δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, με ενδιαφέρει η κίνησή σας και δε μου άρεσε καθόλου όλη αυτή η δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκα.

Δεν έχει σημασία αν ταξιδεύω ή όχι συχνά. Όποιος και αν ήταν στη θέση μου θα ενοχλούνταν.γιατί ζήτησα να, συμπτύξω τις βαλίτσες μου ώστε να ισοσταθμίσουν τα κιλά και μου αρνήθηκαν και μου είπαν όχι πρέπει να πληρώσετε… Για αυτό ένιωσα αδικημένη και νευριασμένη και φέρθηκα με τελείως με χαζό τρόπο κι επικοινωνώντας, αλλά δεν ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα. Δε φέρθηκα άσχημα σε κανέναν στο αεροδρόμιο, το επικοινώνησα με εσάς με λάθος τρόπο. Λάθος μου και συγγνώμη.