search

ΚΟΣΜΟΣ

Οργισμένος φέρεται να είναι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ με τα πλάνα της μητέρας του στη σειρά του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix

Άτομα οικεία με τον μελλοντικό βασιλιά δήλωσαν σύμφωνα με την Mirror , ότι ο Γουίλιαμ θα ήταν «απογοητευμένος» που ο αδερφός του είχε «ταχθεί κατάφωρα ενάντια στις επιθυμίες του».

william

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να έχει εξοργιστεί με τα πλάνα από τη διαβόητη συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Panorama με τον δημοσιογράφο του BBC Μάρτιν Μπασίρ τα οποία προβλήθηκαν στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix.

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας είχε δηλώσει προηγουμένως ότι το «δόλιο» πρόγραμμα που προβλήθηκε το 1995 δεν θα έπρεπε να μεταδοθεί ποτέ ξανά.

Άτομα οικεία με τον μελλοντικό βασιλιά δήλωσαν σύμφωνα με την Mirror , ότι ο Γουίλιαμ θα ήταν «απογοητευμένος» που ο αδερφός του είχε «ταχθεί κατάφωρα ενάντια στις επιθυμίες του» με μια άλλη πηγή να σημειώνει ότι αυτό «δείχνει πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο σεβασμού στο στρατόπεδο των Σάσεξ».  Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές που επικαλείται η Mirror, ο Γουίλιαμ θα είναι δικαίως έξαλλος γι’ αυτό.

«Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος στο παρελθόν και αυτό είναι ένα πράγμα στο οποίο πίστευε ότι ήταν ευθυγραμμισμένοι με τον Χάρι. Δυστυχώς για άλλη μια φορά δείχνει ότι το χάσμα μεταξύ των δύο αδερφών δεν θα μπορούσε να είναι ευρύτερο».

Σημειώνεται ότι τα πρώτα τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ του ζευγαριού κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί, με κάποιους να ισχυρίζονται ότι μερικά από όσα περιλαμβάνονται στο περιεχόμενο της σειράς θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «εντελώς εκρηκτικά».

Στα μέσα του πρώτου επεισοδίου, εμφανίζονται κλιπ της Νταϊάνα να μιλάει στην αμφιλεγόμενη συνέντευξη του 1995 στην οποία ομολογεί ότι δεν της άρεσε «να είναι το κέντρο της προσοχής».

Πριν από την προβολή του κλιπ, ο Χάρι, μιλώντας για τις μάχες που έδινε η μητέρα του λόγω της εισβολής του Τύπου στη ζωή της, λέει: «Νομίζω ότι είχε μια βιωματική εμπειρία για το πώς πάλευε να ζήσει αυτή τη ζωή. Ένιωθε υποχρεωμένη να μιλήσει γι’ αυτό.”

Διαβάστε ακόμη: