search

ΣΠΟΡ

RECORD: «Ο Κριστιάνο απειλεί τον Σάντος με αποχώρηση του από την εθνική»

Ο Ρονάλντο τραβάει κι άλλο το σκοινί στην κόντρα του με τον Φερνάντο Σάντος λίγο πριν τον προημιτελικό με το Μαρόκο

RECORD: «Ο Κριστιάνο απειλεί τον Σάντος με αποχώρηση του από την εθνική»

«Καζάνι που βράζει» είναι η αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας εξαιτίας της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Φερνάντο Σάντος και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έμεινε στον πάγκο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο ματς με την Ελβετία για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έκτοτε επικρατεί ο κακός χαμός στην εθνική ομάδα.

Λίγα 24ωρα πριν τον προημιτελικό με το Μαρόκο, η σχέση του Ρονάλντο με τον Φερνάντο Σάντος μοιάζει να έχει χαλάσει, ενώ ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να είχε έντονη λογομαχία με τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος.

Οι εξελίξεις λοιπόν φαίνεται να είναι ραγδαίες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πορτογαλίας, καθώς σύμφωνα με τη «Record», ο CR7 απείλησε τον Σάντος ότι θα εγκαταλείψει την αποστολή, μετά την απουσία του από την αρχική ενδεκάδα απέναντι στην Ελβετία.

Μετά το δημοσίευμα της «Marca» που ανέφερε ότι ο 37χρονος σούπερ σταρ αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς και ακολούθησε το πρόγραμμα των βασικών στο γυμναστήριο, η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της την απειλή του Κριστιάνο και επικρατεί ο κακός χαμός.

Μάλιστα λέγεται ότι η συζήτηση αυτή του Ρονάλντο με τον Σάντος προηγήθηκε από τον άρνηση του να προπονηθεί με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο ματς των «16».

Διαβάστε ακόμη: