Σαφείς ήταν οι εντολές της διάσημης Αμερικανίδας τηλεστάρ Όπρα Γουίνφρεϊ προς τους καλεσμένους της, προκειμένου να συμμετέχουν στο πάρτι που διοργάνωσε στην οικία της προς τιμήν του εγγονού της καλύτερής της φίλης.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», όσοι πέρασαν το κατώφλι της έπαυλής της στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, έπρεπε να πληρούν τέσσερις προϋποθέσεις: να είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της νόσου Covid, να έχουν κάνει την αναμνηστική δόση, να έχουν υποβληθεί σε τεστ Covid και να έχουν τεθεί σε αυτοαπομόνωση.

Η 67χρονη «πάπισσα» της αμερικανικής τηλεόρασης διοργάνωσε ένα πάρτι που ήταν αφιερωμένο στον τριών μηνών Λούκα, εγγονό της καλύτερης φίλης της, Γκέιλ Κινγκ. Το πάρτι έγινε στις 23 Δεκεμβρίου.

Αφού ενημέρωσε τους προσκεκλημένους για τους κανόνες που έπρεπε να τηρήσουν με ευλάβεια για να συμμετέχουν στο πάρτι, η Όπρα τους περίμενε πώς και πώς.

Ωστόσο, η κολλητή της φίλη της, γιαγιά του μικρού Λούκα, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει εγκαίρως και τα τέσσερα βήματα κι έφθασε με μία ημέρα καθυστέρηση. Η Όπρα καλωσόρισε την επιστήθια φίλη της προσφέροντας το αγαπημένο της επιδόρπιο: «ψωμί της μαϊμούς». Πρόκειται για γλυκιά ζύμη πασπαλισμένη με ζάχαρη και κανέλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

Τι έγραψε στο Instagram

«Όλοι όσοι περνούν τα Χριστούγεννα στο σπίτι μου πρέπει να εμβολιαστούν, να κάνουν την αναμνηστική δόση, να κάνουν τεστ Covid και να τεθούν σε καραντίνα», έγραψε η τηλεοπτική σταρ στο Instagram. «Ο Στέντμαν Γκράχαμ (σύντροφος της Όπρα) το αποκαλεί «Πολιτική» γιατί το αντιμετωπίζω τόσο σοβαρά», πρόσθεσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Daily News» το πολυάσχολο πρόγραμμα της φίλης της Όπρα, Γκέιλ Κινγκ με την παρουσίαση ειδήσεων στο δίκτυο «CBS Mornings», δεν της επέτρεψε να μπει έγκαιρα σε καραντίνα και να προλάβει το πάρτι.

Δεν είναι σαφές εάν η Όπρα ζήτησε από τους καλεσμένους της να τεθούν σε καραντίνα με βάση την αρχική σύσταση του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), δηλαδή 10 ημέρες. Τη Δευτέρα, το αμερικανικό κέντρο CDC μείωσε την καραντίνα σε πέντε ημέρες.

Με μπλε μπαλόνια το πάρτι

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η κόρη της Γκέιλ Κινγκ, Κίργκι Μπάμπους και ο σύντροφός της Βίρτζιλ Μίλερ παντρεύτηκαν στο σπίτι της πάμπλουτης Αμερικανίδας το 2020.

Μαζί με τον αγαπημένο της Στέντμαν Γκράχαμ και εκλεκτούς φίλους, η Όπρα καλωσόρισε το μικρό Λούκας τραγουδώντας το «Lion King’s Circle Of Life» στα μπροστινά σκαλιά τη έπαυλής της, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

Η Όπρα είχε διακοσμήσει τα μπροστινά σκαλιά με μπλε μπαλόνια δεμένα γύρω από τις μπροστινές κολώνες της οικίας της.

Η γιαγιά Γκέιλ Κινγκ έβγαλε πολλές φωτογραφίες αναρτώντας μάλιστα και μία στα social media με τη φίλη της Όπρα και το Λούκα.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του δικτύου «CBS Mornings» δήλωσε ότι είναι «τρελαμένη» με το μικρό και απολαμβάνει μαζί του κάθε λεπτό.