Οι φόβοι που εκφράστηκαν τις προηγούμενες μέρες ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών στις εξέδρες επαληθεύτηκαν!

Όπως μετέδωσαν πριν από λίγο το CNN και το Reuters υπάρχει ειλημμένη απόφαση από την πρόεδρο των Ολυμπιακών Αγώνων να μην βρεθούν θεατές στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος ο κορωνοϊός να εξαπλωθεί παντού.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία αρνητική εξέλιξη καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθούν Ολυμπιακοί Αγώνες χωρίς τον κόσμο να έχει την ευκαιρία να βρεθεί στις εξέδρες.

Ο κορωνοϊός έχει… επιστρέψει για τα καλά στο Τόκιο, η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και υπήρξε κίνδυνος ακόμα και νέας ακύρωσης των Αγώνων, όπως συνέβη πέρσι το καλοκαίρι.

Τις τελευταίες μέρες στο Τόκιο επικρατεί μεγάλη ανησυχία, με τους διοργανωτές των Αγώνων να προχωρούν σε έκτακτα μέτρα προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην υπάρχουν προβλήματα με τους αθλητές. Και τις τελευταίες ώρες ολοένα και περισσότερο φαινόταν ορατό το ενδεχόμενο να αποφασίσουν να μην ταξιδέψει κανείς στο Τόκιο. Με αποτέλεσμα μεγάλοι χορηγοί να ακυρώνουν τα περίπτερα και τις εκδηλώσεις που σκόπευαν να έχουν στην πόλη.