Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, ο Λευτέρης Πετρούνιας έφθασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το πρωί (03/08) δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε εκείνη την ημέρα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς του, στους κρίκους.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, εμφανώς συγκινημένος από μία συνεχή υπερπροσπάθεια, καθώς είχε αντεπεξέλθει μίας δύσκολης σεζόν, όντας αντιμέτωπος τόσο με την πανδημία του κορωνοϊού όσο και έναν τραυματισμό στον ώμο, φαίνεται να αναλύει τον αγώνα και όλα όσα πέρασε, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

«Έχω περάσει πάρα πολλά για να φθάσω εδώ και είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να δώσω την ψυχή μου. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχω το μικρόβιο του πρωταθλητή. Τη στιγμή που βγήκα τρίτος, σκέφτηκα τι πρέπει να αλλάξω.

Έχω πολύ καλούς ανθρώπους γύρω μου. Δεν θα μπορούσε κανείς άλλος να είναι πιο γεμάτος από εμένα, ανεξαρτήτου χρώματος. Αποδέχομαι και την ήττα, χαρούμενος, όμως, που αυτή συνοδεύεται από ένα μετάλλιο. Ήταν νίκη για εμένα, δεν με ήθελε τίποτα εκεί. Το Παρίσι είναι σε κάτι λιγότερο από τρία χρόνια», επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Η τοποθέτηση του Λευτέρη Πετρούνια: