Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Όλο το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης με τον SSM

Τι ζητάνε οι τράπεζες και τι αντιπροτείνει ο Επόπτης για τα Μερίσματα – Ψάχνουν λύση η Τράπεζα της Ελλάδος και το Υπουργείο Οικονομικών – Την Δευτέρα υποβάλλεται το επίσημο αίτημα – Το μεγάλο αγκάθι του αναβαλλόμενου φόρου και η αναζήτηση λύσης από ΤτΕ και ΥΠΟΙΚ – Διαφύλαξη με κάθε κόστος για τους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας με τόσο κόπο κτίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια

Οι εισηγμένες… φαντάσματα και ο νέος κανονισμός
-Στόχος οι ΑΕΕΑΠ αλλά και άλλες – Πάει πιο πίσω η εφαρμογή του νέου μέτρου – Αργεί ακόμη η αναβάθμιση – Διαφωνίες Κοντόπουλου με Λαζαράκου

UNDERCOVER
Σε ποιον διαπιστευμένο δημοσιογράφο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόταση η Κουμουνδούρου να κατέλθει υποψήφιος στις επικείμενες ευρωεκλογές; • «Κόκκινο πανί» ο Νίκος Αλιβιζάτος για τον Νίκο Ανδρουλάκη και όλο το γραφείο του στη Χαριλάου Τρικούπη • Υπήρξε «κυβερνητικός δάκτυλος» πίσω από την τοποθέτηση Κατρούγκαλου στον ΟΗΕ • Αν νομίζει ο Μεϊμαράκης ότι ο Ελπιδοφόρος θα τον ξαναβγάλει ευρωβουλευτή σώθηκε…

Οι φήμες για 3+1 μετεκλογικές επιστροφές στο κυβερνητικό σχήμα
-Η πρόταση στον Θωμά Βαρβιτσιώτη για το Μαξίμου, το υπ. Δικαιοσύνης, ο αναβαθμισμένος Πλακιωτάκης και η χρυσή εφεδρεία του Θεοδωρικάκου!

Το «Ιερό Νταραβέρι» με το «Μεγάλο Καβούρι»
-Το κόλπο με την παραχώρηση «Δικαιώματος Επιφανείας» έκτασης-φιλέτο 44.989 τ.μ. στη Βουλιαγμένη, ατακτοποίητης πολεοδομικά – Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο εφοπλιστής και ο ανιψιός, με κάτι… ψωροχιλιάρικα ενοίκιο τον μήνα – Οσμή σκανδάλου αναδύεται από την διαδικασία εκποίησης έκτασης ανυπολόγιστης αξίας από την Ιερά Μόνη Πετράκη, με επίκληση του άρθρου 16 της Ιεράς Συνόδου!

Ελληνικό: Η θαλαμηγός του CEO, η πτώση των εμπορικών χρήσεων, ο προβληματισμός του Σπ. Λάτση και η φωτογραφική διάταξη για την Golden Visa που αποσκοπεί να επιλύσει το ζήτημα των σοβιετικού τύπου πολυκατοικιών!
-Ο ταξικός διαχωρισμός σε «πατρικίους» και «πληβείους» μέσω της υπογειοποίησης της Ποσειδώνος και οι τράπεζες, τα σχολεία και οι εμπορικοί οργανισμοί που ήδη έφυγαν…


Η μεγάλη αδικία για τον Σταύρο Παπασταύρου: Δικαιώθηκε μετά από 6 χρόνια μάχης με το «παρασύστημα ΣΥΡΙΖΑ», για να απομακρυνθεί τώρα για ένα ατυχές συμβάν που προκάλεσε δυσανάλογο θόρυβο!


Έρχεται big deal στο gaming, καθώς εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών βρίσκεται σε συζητήσεις – διαπραγματεύσεις με διάφορους διεθνείς παίκτες, με ορίζοντα πώλησης τους επόμενους 2-3 μήνες!


ΚΟΥΙΖ
#1. Ποιον μεσήλικα σκαφάτο μάνατζερ, με συμπεριφορά νεόπλουτου, αποκαλούν στην πιάτσα «ο μποτοξάκιας»; Και γιατί;
#2. Το μεγαλύτερο δίδυμο απατεώνων νταραβεριτζήδων στον καλλιτεχνικό-αθλητικό-επιχειρηματικό χώρο!


Τέσσερα χρόνια… παροδικού πληθωρισμού! Και τα ψέματα συνεχίζονται…

+ ART business

  • Γιαγιάννος: «Η τέχνη είναι αφέντρα με βούρδουλα»
  • Αδριανός: «Ζωγραφίζω για να ξορκίσω τους φόβους μου»
  • Αξεπέραστες οι φωτοσκιάσεις του ανυπέρβλητου Καραβάτζιο

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 13 Απριλίου

Διαβάστε ακόμη: