MEDIA

Όλη η αλήθεια για την Attica bank: Διαβάστε μόνο στην «axianews» του Σαββάτου

Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Όλη η αλήθεια για την Attica bank!

-Το τελεσίγραφο της Επ. Κεφαλαιαγοράς για αναμόρφωση του 9μήνου και οι προβλέψεις για ζημίες από απομειώσεις δανείων ύψους 300 εκατ. που δεν μπήκαν στα αποτελέσματα εξαμήνου!

-Στον αέρα η ΑΜΚ! Ποιος θα βάλει τα λεφτά; Πόσα κεφάλαια θα χρειαστούν; Ο ρόλος και οι ευθύνες Πατέλη- ΤτΕ και ΤΜΕΔΕ! Η διαχρονική – διακομματική κάλυψη, οι συνδικαλιστές, οι εγγυητικές, τα δάνεια στα κόμματα!


Σφίγγει ο κλοιός της ενεργειακής κρίσης γύρω από τις τράπεζες

-Η κατακόρυφη αύξηση του ενεργειακού κόστους, ο υψηλός πληθωρισμός, και η επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης, απειλούν την χρηματοπιστωτική σταθερότητα στην Ευρωζώνη, επηρεάζοντας και τις ελληνικές τράπεζες

-Οι συστημικοί κίνδυνοι για το τραπεζικό σύστημα, η πρόκληση του υψηλού αποθέματος μη εξυπηρετούμενων δανείων, οι συνθήκες ρευστότητας των τραπεζών, η κεφαλαιακή επάρκεια, και οι μελλοντικές προκλήσεις


Αναπτύσσεται πανίσχυρο κίνημα κατά της ασυλίας των τραπεζιτών και μάλιστα με πρόταση αναδρομικής ισχύος!

-Οι «τζάμπα μάγκες» διεθνείς επενδυτές, με ξένα κόλλυβα που δεν βάζουν… φράγκο και παριστάνουν τους ξενοδόχους αγοράζοντας ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας!


Η κλιμακούμενη ύφεση σε μια Ευρώπη που σιγοβράζει

-Πως από το «δε διαφαίνεται ύφεση» βυθιζόμαστε γοργά σε βαθιά κρίση…


Δεν τα βρίσκουν με τίποτα οι Ευρωπαίοι στα ενεργειακά

-Επικίνδυνο χάσμα βορρά – νότου με χαμένους τους νοικοκύρηδες καταναλωτές – Νέα «ημερομηνία σωτηρίας» η 19η Δεκεμβρίου


Εύθραυστη η παγκόσμια οικονομία μέχρι το 2023

-Βραχυπρόθεσμα, οι τράπεζες λιανικής θα βρεθούν αντιμέτωπες με υψηλότερα επιτόκια, πληθωρισμό και χαμηλότερη ανάπτυξη


Καραμανλής (της Ραφήνας) και οικογένεια Βαρδινογιάννη στηρίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη

-Κώστας Καραμαλνής: Φέρεται ενοχλημένος από τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις και αποστασιοποιείται από προβεβλημένο «διάδοχο»

-Οι Βαρδινογιάννηδες που χαρακτηρίζονται από δημοκρατικές ευαισθησίες, επιθυμούν κυβέρνηση ισχυρή σε αυτή την εύθραυστη διεθνή συγκυρία!


Η Παγκρήτια και οι ιδιότυπες συμφωνίες των τοποτηρητών του Μ. Σάλλα με συνεταιριστική Χανίων – Κόκκινα δάνεια

-Η σκληρή στάση Εξάρχου-Μπάκου-Καϋμενάκη, που δεν θα διστάσουν να πουν bye, bye!

-Στο κάδρο τα συμπεφωνημένα της διορισμένης διοίκησης διά μέσου συμφωνιών που αποτελούν βαρίδια και δυναμιτίζουν το μέλλον της!


Στο στόχαστρο για ξέπλυμα καναλάρχης – εργολάβος της ιστορικής Διαπλοκής, γνωστός για τα weekends σε Βερολίνο και Άμστερνταμ για fun and pleasure!

-Οι υπεραξίες 50 εκατ. από τον τζόγο και τα ύποπτα 70 εκατ. από τον Παναμά!


Έκλεισε το deal της Τέρνα Ενεργειακής με την First Sentier – Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο οικονομικός και νομικός έλεγχος – 22-22,5 ευρώ το τίμημα!

-Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει δημόσια πρόταση, καθώς διοίκηση και βασικοί μέτοχοι της Τέρνα Ενεργειακής σέβονται απολύτως το ευρύ επενδυτικό κοινό τα δικαιώματα του οποίου διασφαλίζουν!


Επιχείρηση αναδιάρθρωσης του Μαξίμου με Σκέρτσο και Μπρατάκο σε κεντρικό ρόλο

-Τους εμπιστεύεται και στηρίζει ο πρωθυπουργός σε αυτή την εύθραυστη και επικίνδυνη συγκυρία!

-Σε «τεχνικό» – «νομικό» ρόλο ο Γεραπετρίτης, ενώ και άλλα πρόσωπα που «έκαναν παιχνίδι» από το παρασκήνιο φέρεται να έχουν περιορισθεί!


Οι Αμερικανοί «έρχονται» για να καθορίσουν τις εξελίξεις στο επιχειρηματικό παιχνίδι

-Η νέα εποχή «Ψυχρού Πολέμου» και ο ρόλος του αμερικανικού παράγοντα στη διαμόρφωση του νέου τοπίου


Το Χρηματιστήριο, η πολιτική αβεβαιότητα, η διεθνής συγκυρία και οι προοπτικές εξομάλυνσης

-Οι προσδοκίες από Τράπεζες, Ενέργεια, Πετρέλαια και «βαριά χαρτιά»!

-Η προσέγγιση ΗΠΑ – Κίνας, η δυσχερής θέση Πούτιν, οι πιέσεις για τα επιτόκια και τα οικονομικά αποτελέσματα ΔΕΗ – ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ που επίκεινται!


Η νέα λίστα κυρώσεων, ο Ιβάν Σαββίδης, το ανεξέλεγκτο μπες – βγες πρακτόρων στο Άγιον Όρος και οι ευθύνες Μαρτίνου!

-Οι «εφοπλιστές – πειρατές» του τριγώνου «Βενεζουέλα- Ιράν- Ρωσία», τα υπερκέρδη, οι επενδύσεις στη …στεριά και η περίεργη ατιμωρησία!


Τα Rafale, οι φρεγάτες, οι κορβέτες, οι μίζες, ο Ελληνογάλλος μεγιστάνας και οι φήμες για εμπλοκή επιχειρηματία δήθεν «υπεράνω υποψίας»!

-Ο κολλητός όλων των Γάλλων προέδρων και το παλαιό επιχειρηματικό τζάκι, ο αποκαλούμενος Αρσέν Λουπέν, λόγω της τέχνης του να ανοίγει ελβετικές θυρίδες!

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου

Διαβάστε ακόμη: