Για ένα ολόκληρο μήνα ο μηχανισμός προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε σπέκουλα με τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο τον οποίο χαρακτήριζε στέλεχος της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι ήταν ένα αδύνατο μέλος στην Τ.Ο. του Κολωνού.

Άφηνε επίσης χυδαία υπονοούμενα επιχειρώντας να συνδέσει τις υποθέσεις των παιδοβιαστών με άλλα σκάνδαλα τα οποία δήθεν συγκάλυψε η κυβέρνηση.

Όταν όμως το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο και άρχισε κύμα συλλήψεων για την υπόθεση του Κολωνού, όλοι κατανόησαν ότι η βούληση της κυβέρνησης είναι να αποκαλυφθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση με τους βιασμούς της 12χρονης κοπέλας.

Και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι, όπως χαρακτηριστικά μάς εξηγεί κυβερνητικό στέλεχος.

Δεν εξαιρούνται ούτε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ενδεχομένως είχαν ανοίξει νταραβέρια με την 12χρονη.

Όταν είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την εμπλοκή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση με τη 12χρονη, στην Κουμουνδούρου άρχισαν να βγάζουν αφρούς.

Αρχισαν να ζητάνε πληροφορίες από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, ο οποίος βέβαια τους γείωσε κανονικά δηλώνοντας αναρμόδιος αφού το ζήτημα το έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη.

Βέβαια στην Κουμουνδούρου γνώριζαν πολύ καλά το στέλεχος του κόμματος που συνομιλούσε με τη 12χρονη.

Μετά τη θύελλα που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις αναγκάστηκαν να τον διαγράψουν και καλά έκαναν.

Παραμένουν όμως εκτεθειμένοι γιατί επιχείρησαν από την αρχή να σπεκουλάρουν σε μια υπόθεση παιδοβιασμών αντιμετωπίζοντας εγκληματίες με πολιτικούς όρους.

Ελπίζουμε το πάθημα να έγινε μάθημα γιατί δεν υπάρχουν ακροδεξιοί και αριστεροί παιδοβιαστές.

Υπάρχουν απλά βιαστές που πρέπει να παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη και να σαπίζουν στη φυλακή.

Διαβάστε ακόμη: