Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σήμερα το πρωί (1/11), και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του κόμματος που είχε επικοινωνήσει με τη 12χρονη μέσω της πλατφόρμας Blindchat, που βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση και εκπορνεύτηκε. Αυτό δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, επικαλούμενη δημοσίευμα στο «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ», το πολιτικό στέλεχος που φέρεται να είχε συνομιλία με τη 12χρονη, είναι τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο, σύμφωνα με τις Αρχές.

Βιασμός 12χρονης: Η διαγραφή μέλους από τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται πως σε μια αντίστοιχη κίνηση είχε προχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαν στη συνέχεια διαψεύσει ότι αποκαλύφθηκαν στοιχεία για την υπόθεση της 12χρονης.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».

Βιασμός 12χρονης: Η διάψευση στον ΣΥΡΙΖΑ από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – «Δεν τον ενημερώσαμε»

Και μετά από την παραπάνω ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διαγραφή μέλους του που συνομιλούσε με τη 12χρονη από τον Κολωνό, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν:

Ο υπουργός δεν παρείχε καμία απολύτως ενημέρωση στο ΣΥΡΙΖΑ για στέλεχος του, διότι, πρώτον δεν μπορεί να γνωρίζει ποιοι είναι μέλη ενός κόμματος και δεύτερον όταν ρωτήθηκε από τον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα απήντησε ότι η έρευνα διεξάγεται από την αρμόδια ανακρίτρια.

Παράλληλα, ο υπουργός έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι η έρευνα της Αστυνομίας θα φτάσει μέχρι το τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Βιασμός 12χρονης: Οι διάλογοι του πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ με το προφίλ της ανήλικης – «Για πες, πόσο;»

Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξαν το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ με το προφίλ της 12χρονης στο Blindchat.

Ο 54χρονος που στο παρελθόν είχε θέσει και υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί, σύμφωνα με το Star, συνομίλησε με το προφίλ στην εφαρμογή γνωριμιών, στις 17 Ιουλίου για 14 λεπτά από τις 8 και ένα πρώτα λεπτά έως τις 8 και τέταρτο.

Ακολουθεί ο διάλογός του με το προφίλ της 12χρονης:

Προφίλ Blindchat: Γεια τι κάνεις;

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Γεια από Αθήνα… 49. Καλά είμαι εσύ;

Προφίλ Blindchat: Καλά εδώ, παρτάκι. Έχω γενέθλια.

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Α, πολύχρονη.

Προφίλ Blindchat: Ευχαριστώ.

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Από Αθήνα είσαι; Εμένα με λένε…

Προφίλ Blindchat: Εμένα… Θες να βρεθούμε τώρα;

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιο σημείο λες;

Προφίλ Blindchat: Στα Σεπόλια στον σταθμό σε αμάξι. Θα μου δώσεις και ένα δωράκι για τα γενέθλια μου.

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Μμμ. Για πες πόσο;

Προφίλ Blindchat: 70 Ευρώ. Έχεις viber να μιλήσουμε εκεί; Πες μου το τηλέφωνο σου;

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Να σου το πω μέσα στο αμάξι. Όμως πού;

Προφίλ Blindchat: Ξέρω εγώ. Το τηλέφωνο μου είναι 69….. Στείλε μου στο viber. Άντε, να βρεθούμε.

Βιασμός 12χρονης: Τι λέει το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για τις συνομιλίες με την ανήλικη

Από την πλευρά του, ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη σελίδα γνωριμιών είναι για άτομα που θεωρητικά είναι πάνω από 20 ετών. «Εάν δεν πει κάποιος την ηλικία του, πώς μπορώ εγώ να ξέρω ότι μιλάω με κάποια που είναι ανήλικη;», ισχυρίστηκε μιλώντας στον Alpha. «Σε αυτή την εφαρμογή υπάρχουν πολλά πλαστά προφίλ και γίνονται πολλές φάρσες. Δεν μπορώ να θυμηθώ να έχω κάνει κάποιον τέτοιο διάλογο. Δεν έχω πάει σε κανένα ραντεβού. Αυτό είναι σίγουρο. Επιφυλάσσομαι παντός νόμιμού δικαιώματος μου. Θα υπερασπιστώ το όνομα μου, εάν κάτι ξεφύγει από τα όρια», υποστήριξε το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τώρα πρόσφατα μπορεί τον μήνα Μάιο ή Ιούνιο του 2022ν να είχα κάνει και πάλι εγγραφή. Συνομίλησα 2-3 φορές με διαφορετικά άτομα και δε μου δήλωσαν την ηλικία τους. Μου πρότειναν συνεύρεση με λεφτά, χωρίς εγώ να αποδεχθώ κάτι τέτοιο. Έχει τύχει σε στιγμιαία επαφή εντός συνομιλίας να κοινοποιήσω τον αριθμό του κινητού μου τηλέφωνο. Επίσης, έχει τύχει να συνεχίσω την συνομιλία με κάποια επαφή που έχω γνωρίσει από την εφαρμογή viber. Την πρόσβαση στην εφαρμογή την έκανα από το κινητό μου τηλέφωνο. Δεν έχω βγει ποτέ κάποιο ραντεβού με επαφή από την εφαρμογή επί πληρωμή», απάντησε το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη: