search

TOP SECRET

Οι τρεις πολυγαμικοί που προκαλούν την ζήλια των ανδρών και την αντίδραση των φεμινιστριών!

Ο βιομήχανος, η τηλεπερσόνα και οι επιτυχίες στις ώριμες διαζευγμένες 55plus! Ο εφοπλιστής μπον βιβέρ, της Ν. Υόρκης, των ακινήτων και των 56 offshore! Ο επιτυχημένος πολιτικός, πρώην υπουργός!

Οι τρεις πολυγαμικοί (πολιτικός, εφοπλιστής, βιομήχανος), που προκαλούν την ζήλια των ανδρών αλλά και την αντίδραση του φεμινιστικού κινήματος που στις μέρες μας είναι ισχυρό!

Για να ξέρετε, με αφορμή την ερωτική ιστορία με αίσιο τέλος του βιομηχάνου με την τηλεπερσόνα, που αποκάλυψε όπως ήταν εύλογο το Radar (και τώρα εκ των υστέρων όλοι λένε ότι το έγραψαν πρώτοι, ως συνήθως, τρομάρα τους!!!) θα σας αποκαλύψω τους 3 κορυφαίους πολυγαμικούς ισχυρούς άνδρες, από τρεις κομβικούς τομείς της πολοτικοεπιχειρηματικής ζωής!

1. Ο ένας είναι ο γνωστός βιομήχανος, που από τα κρουασάν (ας είναι καλά τα Αμερικανάκια) μετακόμισε στα κρέατα και τα τυριά! Πάρα την εικόνα ηλικιωμένου που παρουσιάζει, με τα παλαιομοδίτικα κοστούμια και την επαρχιώτικη όψη, παρουσιάζει μια μεγάλη επιτυχία στις μεσόκοπες κυρίες που προσπαθούν εναγωνίως να διάγουν (ενίοτε ανεπιτυχώς) δεύτερη νεότητα βαδίζοντας στα 55!

 2. Ο άλλος είναι πασίγνωστος μπον βιβέρ εφοπλιστής με αλλεπάλληλους γάμους και πολλά παιδιά, σε βαθμό που χάνεις το μέτρημα! Μετρ των διεθνών χρηματιστηρίων ( έχει βαρέσει κάτι κανόνια στη Νέα Υόρκη κατά το παρελθόν) και των πολυτελών και προβεβλημένων ακινήτων!

Φανταστείτε, επειδή τον πήραν στο κυνήγι (εκτός του ΣΔΟΕ) γυναίκες και παιδιά, καθώς συνήψε επίσημη ερωτική σχέση με φίλη της κόρης του, αναγκάσθηκε να διανείμει μέρος της περιουσίας του μέσω 56 offshore εταιριών που εμπεριέχουν αντίστοιχο αριθμό ακινήτων!

3. Ο τρίτος πολυγαμικός, είναι γνωστός, προβεβλημένος και απόλυτα επιτυχημένος πολιτικός εν ενεργεία, αν και όχι την ώρα τούτη υπουργός!

Επειδή είναι φίλος μου, θα μου επιτρέψετε να σταματήσω εδώ!

Καθώς τις ερωτικές του επιτυχίες, όπως και των άλλων δύο που προαναφέρθηκαν, μπορεί οι άνδρες να συζητούν με θαυμασμό ή έστω λίγη ζήλεια, όμως δεν είμαι καθόλου βέβαιος για την αποδοχή αυτών των επιτυχιών από το φεμινιστικό κίνημα!

Διαβάστε ακόμη: