search

AREA 51

Αποκάλυψη: Πρόταση γάμου από πασίγνωστο και προβεβλημένο επιχειρηματία σε δημοσιογράφο – παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού! Είπε το «Ναι»! Κουμπάροι 2 τραπεζίτες;

Ο 65άχρονος γκουρού πωλήσεων εισηγμένων εταιριών, αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή, (γραμματείς, 50αρες plus) και να αφοσιωθεί σε μια πολύ όμορφη δημοσιογράφο και καλό παιδί!

Αποκάλυψη: Πρόταση γάμου από πασίγνωστο και προβεβλημένο επιχειρηματία σε δημοσιογράφο - παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού! Είπε το «Ναι»! Κουμπάροι 2 τραπεζίτες;

Είναι γεγονός και δεν αμφισβητείται ότι ο «γάτος» βιομήχανος, προνομιακός δανειολήπτης των πρώην επώνυμων τραπεζιτών και νυν fund managers, φέρεται να υπέκυψε από τα βέλη του έρωτα, πολύ γνωστής, γοητευτικής δημοσιογράφου – παρουσιάστριας δελτίων ειδήσεων ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού, σε βαθμό που οι πληροφορίες λένε πως το πήρε απόφαση να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή που κάνει εδώ και κάμποσα χρόνια μετά τον χωρισμό του!

Ο πασίγνωστος 65αρης βιομήχανος, ο αποκαλούμενος και γκουρού των πωλήσεων των εισηγμένων εταιριών στις οποίες υπήρξε μέτοχος, φέρεται να αποφάσισε πια να «σοβαρευτεί», να αφήσει «τα αποδώ και αποκεί» με γραμματείς και ημιεπώνυμες χωρισμένες (50 plus) και να αφοσιωθεί στην μία και μοναδική που του έκλεψε την καρδιά και η οποία επίσης προέρχεται από έναν γάμο με άνθρωπο της τηλεόρασης και ένα παιδί!

Κατά τη γνώμη μου, πέρα από την πλάκα και το χιούμορ της στήλης, που οφείλει να είναι δηκτική, η αλήθεια είναι πως σαν ζευγάρι είναι υπέροχοι, η δημοσιογράφος είναι κατά κοινή ομολογία καλό παιδί, φίλη μου που την αγαπώ πολύ και πραγματικά ελπίζω να είπε «Ναι» στην πρόταση γάμου που προ ημερών της έκανε!

Να ζήσουν και να ευτυχήσουν!

ΥΓ. Στην αγορά κυκλοφορεί ότι κουμπάροι θα είναι 2 πρώην τραπεζίτες, κολλητοί φίλοι του γαμπρού που μέχρι και το μουστάκι θα ξυρίσει, αν δεν το ξύρισε ήδη!

Διαβάστε ακόμη: