search

LIFESTYLE

Ξανά ερωτευμένη η Έλενα Ράπτη: Χεράκι χεράκι με τον Μπρατάκο στο Κολωνάκι – Οι πρώτες φωτογραφίες

Η Έλενα Ράπτη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της στο πλευρό του Γιάννη Μπρατάκου

221114115752_rapti

Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Έλενα Ράπτη ενώ οι πρώτες φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Γιάννη Μπρατάκο, βλέπουν τις τελευταίες ώρες το «φως» της δημοσιότητας.

Είναι σαφές πως η Έλενα Ράπτη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της στο πλευρό του υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μπρατάκου.

Η Θεσσαλονικιά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί με τον υπουργώ παρά τω πρωθυπουργώ στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Έλενα Ράπτη – Γιάννης Μπρατάκος: Μαζί στο κέντρο της Αθήνας

Για πρώτη φορά όμως, ο φακός του περιοδικού ΟΚ! τους έπιασε στους δρόμους της Αθήνας μαζί, να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου με κατεύθυνση την πλατεία Συντάγματος.

Η Έλενα Ράπτη, η οποία ζει ακόμα μόνιμα στη συμπρωτεύουσα, και ο 54χρονος Γιάννης Μπρατάκος ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο παιδιών, του Άγγελου και του Αλέξανδρου, βρέθηκαν μαζί στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιώντας μία από τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις στην πρωτεύουσα.

«Σχεδόν δυο χρόνια μετά το διαζύγιό της, η Έλενα η οποία πάντα φροντίζει να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή, φαίνεται ευτυχισμένη ξανά στο πλευρό του αγαπημένου της» αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον της 47χρονης πολιτικού σύμφωνα με ρεπορτάζ του ίδιου περιοδικού.

Διαβάστε ακόμη: