Όλοι έχουν μια παράξενη διατροφική συνήθεια, και όπως φαίνεται οι διασημότητες δεν αποτελούν εξαίρεση.

Πολλοί από εμάς μπορεί να φανταζόμαστε πως οι διασημότεροι celebrities στον κόσμο απολαμβάνουν συνέχεια πλουσιοπάροχα γεύματα πολυτελείας και πειραματίζονται διαρκώς με γκουρμέ γεύσεις και πιάτα καθώς μπορούν να επισκεφτούν όποιο εστιατόριο θελήσουν.

Ωστόσο, αυτό πως ενδεχομένως να μην λαμβάνουμε υπόψιν είναι πως, όπως ο περισσότερος κόσμος, έτσι και οι διάσημοι σταρ έχουν διατροφικές ιδιοτροπίες -και μάλιστα κάποιες είναι δύσκολο να τις πιστέψουμε.

Δείτε παρακάτω τις πιο περίεργες δίαιτες τριών διάσημων celebrities.

Βικτώρια Μπέκαμ

Είναι ευρέως γνωστό πως η Βικτώρια Μπέκαμ ακολουθεί μία αυστηρή διατροφή, αποφεύγοντας οτιδήποτε λιπαρό ή φαγητά με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

Η πρώην Spice Girl μένει πιστή στις διατροφικές της συνήθειες και δεν συνηθίζει να αθετεί το πρόγραμμά της. Μάλιστα, φημολογείται πως η 49χρονη τρώει το ίδιο γεύμα τα τελευταία 25 χρόνια – ψητά ψάρια και βραστά λαχανικά.

Σύμφωνα με μία δήλωση του συζύγου της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε μια εμφάνιση του στο podcast του iHeart τον Φεβρουάριο του 2022, παρόλο που ο ίδιος πειραματίζεται με το φαγητό, η σύζυγός του “σπάνια παρεκκλίνει” από το προκαθορισμένο γεύμα της.

Η Βικτώρια Μπέκαμ αυτοσαρκάζεται για τη «βαρετή» διατροφή της:

Η ίδια αστειεύτηκε για τη “βαρετή” διατροφή της στο TikTok, σε ένα κλιπ που δείχνει έναν σερβιτόρο να αποκαλύπτει το δείπνο της με σολομό και λαχανικά στον ατμό. Σε συνέντευξή της στο Vouge Australia τον Ιούλιο του 2022, είπε ότι “τρώει πολλά υγιεινά λιπαρά: ψάρια, αβοκάντο, ξηρούς καρπούς, τέτοια πράγματα”.

Grimes

Την εποχή της συνέντευξης ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον πρώην φίλο της Elon Musk και αποκάλυψε μερικές ασυνήθιστες συνταγές. Το πρώτο τους παιδί, με το όνομα X Æ A-12, γεννήθηκε το 2020, ενώ το δεύτερο, το Exa Dark Sideræl Musk, γεννήθηκε το 2021.

Όλοι ξέρουν πως η διάσημη τραγουδίστρια Grimes πρόκειται για ένα εκκεντρικό άτομο, και οι θαυμαστές της την αγαπούν για κάθε μικρή της ιδιοτροπία.

Απ’ ότι φαίνεται η διατροφή της δεν αποτελεί εξαίρεση, όπως μαρτυρά η… ιδιαίτερη συνταγή της για τοστ. Η ίδια μοιράστηκε το 2020 την τεχνική της, η οποία είναι να λιώνει μία μπάρα βουτύρου σε ένα πιάτο και στη συνέχεια να μουλιάζει το τοστ στο βούτυρο ώστε να είναι “εντελώς βρεγμένο”. Στη συνέχεια, προσθέτει και λίγη μαρμελάδα.

Η Grimes περιγράφει το τοστ της με βούτυρο:

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε επίσης την περίεργη συνταγή της για το κουσκούς στο οποία προσθέτει τόνο, vegan-mayo και sriracha. Στη συνέχεια προσθέτει σέλινο, ντομάτες και σπανάκι και τα ανακατεύει μέχρι να μοιάζει το κουσκους με “λάσπωμένο χυλό”.

Κριστίν Μακ Γκίνες

Το διάσημο μοντέλο και τηλεπερσόνα Christine McGuinness εξομολογήθηκε πρόσφατα πως δεν έχει δοκιμάσει ποτέ της ντομάτα και τρέφεται μόνο με αμυλούχα τρόφιμα. Σε μία συνέντευξη της με το Good Health της Βρετανικής Daily Mail, η ίδια παραδέχτηκε ότι τρώει αποκλειστικά ζυμαρικά, πίτσα, πατάτες, τοστ και κουλούρια.

Η 35χρονη ισχυρίστηκε ότι οι διατροφικές της προτιμήσεις οφείλονται στον αυτισμό της. Είπε: «Ένα από τα πιο συνηθισμένα αυτιστικά χαρακτηριστικά είναι η υπερευαισθησία σε ορισμένες τροφές, τόσο στις γεύσεις όσο και στις υφές». Η ίδια δήλωσε μάλιστα ότι τα παιδιά της – ο Leo και η Penelope, δέκα ετών, και η Felicity, επτά ετών – που έχουν επίσης αυτισμό, μοιράζονται τις δικές της ευαισθησίες στα τρόφιμα.

Η Κριστίν διαγνώστηκε σχετικά πρόσφατα με αυτισμό, συγκεκριμένα το 2021 όπως αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ του BBC, «Unmasking My Autism».

Διαβάστε περισσότερα