Μαζί με την πρώτη φθινοπωρινή δροσιά γεμίζουν και οι κινηματογραφικές αίθουσες με κόσμο και νέες ταινίες 

Μία νέα κινηματογραφική εβδομάδα πλησιάζει και φέρνει μαζί της μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες. Μία από αυτές είναι το «Don’t Worry Darling» με την Florence Pugh και τον Harry Styles στους ρόλους του πρωταγωνιστικού διδύμου και την Olivia Wilde στη σκηνοθετική καρέκλα.

Παράλληλα, στις αίθουσες των κινηματογράφων έρχεται και η νέα ταινία του Antonio Banderas, «The Enforcer», μέρος των γυρισμάτων της οποίας πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η νέα κινηματογραφική εβδομάδα φέρνει και το «Broadway», τη νέα ταινία του Χρήστου Μασσαλά, όπου μεταξύ άλλων κάνουν την εμφάνισή τους ο Χρήστος Πολίτης (aka ο επί σειρά ετών τηλεοπτικός Γιάγκος Δράκος), η Ελένη Φουρέιρα και Λάκης Γαβαλάς.

Οι  νέες ταινίες της εβδομάδας  που θα δούμε στις αίθουσες των κινηματογράφων:

1. Don’t Worry Darling

2. Το Συνδικάτο

3. Broadway

4. Η Συγκάλυψη

5. Φτερά και Πούπουλα

6. Avatar

Αναλυτικά οι υποθέσεις- Νέες ταινίες της εβδομάδας

1. Don’t Worry Darling

Υπόθεση: Αμερική δεκαετία 1950: Η Alice και ο Jack έχουν την τύχη να ζουν σε μία ονειρική κλειστή κοινότητα, που φιλοξενεί τις οικογένειες όσων εργάζονται για ένα πειραματικό και άκρως απόρρητο εγχείρημα. Όσο οι σύζυγοι απασχολούνται με το μυστικό σχέδιο «ανάπτυξης προοδευτικών υλικών», οι γυναίκες περνάνε τον χρόνο τους απολαμβάνοντας μία πολυτελή ζωή χωρίς έγνοιες. Μόνη απαίτηση είναι η διακριτικότητα και η αφοσίωση όλων στο σχέδιο. Όταν η Alice αντιλαμβάνεται τη νοσηρή φύση της κοινότητας, αρχίζει να απαιτεί εξηγήσεις. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένη να φτάσει για να ανακαλύψει τι συμβαίνει σε αυτόν τον παράδεισο;

2. Το Συνδικάτο

Υπόθεση: Ένας από τους top εκτελεστές στο Μαϊάμι, ανακαλύπτει πως η «φαμ φατάλ» αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking. Αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα για να σώσει ένα νεαρό κορίτσι που έχει πέσει στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης για την οποία δούλευε και ο ίδιος μέχρι τότε.

3. Broadway

Υπόθεση: Ο δυνατός αθηναϊκός ήλιος και τα χρόνια της κρίσης έχουν ξεθωριάσει τα φανταχτερά χρώματα και την γυαλάδα των κοστουμιών, που η ομάδα πορτοφολάδων με έδρα τον κινηματογράφο Broadway, χρησιμοποιεί στα θεάματα που στήνει για να μαζέψει θύματα.

Στο καινούργιο υπερθέαμα-παγίδα όμως, η χημεία μεταξύ παλαιότερων και άρτι αφιχθέντων συντελεστών της ομάδας προκαλεί παρενέργειες. Θα χρειαστεί η παρέμβαση μιας ομάδας drag queens, η μυστηριώδης εμφάνιση του Χρήστου Πολίτη (ο “Γιάγκος Δράκος”), η λάμψη της Ελένης Φουρέιρα, το μπρίο του Λάκη Γαβαλά και η μουσική του Gabriel Yared, για να επέλθει η ισορροπία σε αυτό το, φτιαγμένο από στρας και πολυέστερ, σύμπαν.

4. Η Συγκάλυψη

Υπόθεση: Όταν ο 14χρονος Μάρκο συλλαμβάνεται για κλοπή διαβατηρίου ενός αγνοούμενου δημόσιου υπαλλήλου, ο ιδιόρρυθμος αστυνόμος Καρλ Μορκ και η ομάδα του προσπαθούν να βρουν την άκρη, σε μία υπόθεση με πολλά ύποπτα στοιχεία.

Ο δημόσιος υπάλληλος κατηγορήθηκε για παιδεραστία λίγο πριν εξαφανιστεί και η υπόθεσή του έκλεισε ασυνήθιστα γρήγορα. Ο μόνος που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση, είναι ο βαριά τραυματισμένος Μάρκο… Μία σειρά αποκαλύψεων, θα οδηγήσει σε μία απίστευτη και απρόβλεπτη ιστορία.

5. Φτερά και Πούπουλα

Υπόθεση: Η ζωή μιας οικογένειας αλλάζει ριζικά όταν ο αυταρχικός πατέρας μεταμορφώνεται -κυριολεκτικά- σε κοτόπουλο, μετά από ένα μαγικό τρικ σε ένα παιδικό πάρτυ. Ξαφνικά, η μητέρα της οικογένειας καλείται να επαναπροσδιορίσει το ρόλο της και να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας.

6. Avatar

Υπόθεση: Ο Τζέικ Σάλι, ένας παραπληγικός βετεράνος πεζοναύτης, αποστέλλεται στον πλανήτη Πανδώρα, στον οποίο κατοικούν οι Νάβι, ανθρωποειδή με τρία μέτρα ύψος, γαλάζιο δέρμα κι έναν ιδιαίτερο πολιτισμό. Θα βρεθεί ανάμεσά τους ως κατάσκοπος των γήινων, όταν όμως γνωρίσει την εξωτική Νεϊτίρι, θα πρέπει να διαλέξει στρατόπεδο στην αναπόφευκτη τελική σύγκρουση που δεν θ’ αργήσει να ξεσπάσει.

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας προβάλλονται από την Πέμπτη 22/9 σε ένα σινεμά δίπλα σου!

Διαβάστε ακόμη: