Στην κυκλοφορία παραδόθηκε από την Intrakat την Δευτέρα (19/9) το υπογειοποιημένο τμήμα της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας –N.Χαλκηδόνας, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την περιοχή.

Πρόκειται για ένα οδικό έργο νευραλγικής σημασίας το οποίο θα διευκολύνει την κυκλοφορία και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων στην περιοχή αλλά και τη λειτουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και το οποίο ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα πιστοποιώντας την αξιοπιστια της Intrakat και την νέα εποχή που θέλουν να φέρουν στην εταιρεία οι νέοι μέτοχοι.

Οι βλέψεις του νέου Διευθύνων Σύμβουλου κ. Αλέξανδρου Εξάρχου, όπου φαίνεται να έχει μπει με έντονη αναπτυξιακή διάθεση  στις εξελίξεις και τα πλάνα του ομίλου, είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρες θέτοντας μάλιστα ως στόχο η Intrakat να αναρριχηθεί  στη δεύτερη θέση των μεγαλύτερων κατασκευαστικών εταιρειών.

Μην ξεχνάμε πως η Intrakat μάζεψε από την ΑΜΚ  51,35 εκατ. ευρώ ενώ μετά και τη τελευταία  σύμβαση με το ΔΕΔΔΗΕ ύψους 154,76 εκατ. ευρώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο  έργων ξεπερνάει τα 1,2 δισ. ευρώ.

Παράλληλα έχει προς υπογραφή σημαντικά έργα αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ ενώ έχει προεπιλεγεί και θα υποβάλλει οικονομική προσφορά για έργα ΣΔΙΤ τα οποία ξεπερνούν σε προϋπολογισμό τα 840 εκατ. ευρώ.

Η αιχμή του δόρατος παραμένει  η δυναμική κίνηση που έχει πραγματοποιήσει στην αγορά των ΑΠΕ με ένα χαρτοφυλάκιο έργων  που κοστολογείται βάση και των τελευταίων κινήσεων στην ενεργειακή σκακιέρα όσο και η συνολική της κεφαλαιοποίηση.

Αν μάλιστα μέσα στις βλέψεις της διοίκησης τοποθετήσουμε και το νέο οικονομικό περιβάλλον των 72 δισ. ευρώ, με το Ταμείο Ανάκαμψης (RRF) και το νέο ΕΣΠΑ, όπου σηματοδοτεί  μια πρωτοφανή ώθηση στα έργα υποδομής, περιβάλλοντος, ψηφιακής τεχνολογίας και  πράσινης ενέργειας από ΑΠΕ, οι προοπτικές της εταιρείας είναι πολύ μεγάλες.

Η συμπεριφορά της μετοχής δείχνει ότι κάποιοι βιάζονται και λόγω έντονης ψυχολογικής φόρτισης από το γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας να πουλήσουν τη μετοχή δίχως να περιμένουν να δουν τη δυναμική και τις προοπτικές  του νέου σοβαρού μετοχικού επενδυτικού σχήματος  και της διοίκησης.

Διαβάστε ακόμη: