Για να γιορτάσει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το Vanity Fair ετοίμασε ένα ειδικό τεύχος αφιερωμένο στην Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία παρουσίασε την ταινία «Tár» στο φεστιβάλ κινηματογράφου.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε αποκλειστικά από τους Luigi & Lango, το δίδυμο των κορυφαίων φωτογράφων

Οι τρεις ευρωπαϊκές εκδόσεις – ιταλικές, γαλλικές και ισπανικές – του Vanity Fair διατέθηκαν προς πώληση την Τετάρτη 31 Αυγούστου και ορισμένες από τις φωτογραφίες είναι τώρα διαθέσιμες στα επίσημα προφίλ των συντελεστών στα social media, κάτι που ενθουσίασε τους followers.

Η Κέιτ Μπλάνσετ ποζάρει τόπλες, με μια εξαιρετική δημιουργία Schiaparelli

Η Κέιτ Μπλάνσετ ποζάρει τόπλες, με μια εξαιρετική δημιουργία Schiaparelli, με κρυστάλλους swarovski στο πάνω μέρος και μια φόρμα από μαύρο βελούδο με ιδιαίτερο κόψιμο.

Φορά επίσης ένα ζευγάρι εντυπωσιακά χρυσά και λαμπερά σκουλαρίκια, ενώ το headpiece απογειώνει το glam look της με τα δαχτυλίδια να δίνουν μια επιβλητική νότα στο πορτρέτο της.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Κέιτ Μπλάνσετ γοητεύει τα πλήθη. Η ηθοποιός εντυπωσίασε και στο Φεστιβάλ Βενετίας για την πρεμιέρα της ταινίας της «Tár» όπου η ίδια επέλεξε μια υπέροχη ολόσωμη φόρμα από μαύρο βελούδο, με την σουρεαλιστική πινελιά της Schiaparelli.

Διαβάστε ακόμη: