Το 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας είναι γεγονός, με τα μεγαλύτερα ονόματα της μεγάλης οθόνης να δίνουν το «παρών». Από το κόκκινο χαλί δεν θα μπορούσε να λείπει η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία για ακόμη μία φορά μαγνήτισε τα βλέμματα όλων.

Η ηθοποιός, λίγο μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, βρέθηκε στη γενέτειρά της με αφορμή την πρεμιέρα του «Siccità», όπου και πρωταγωνιστεί. Η 57χρονη Μπελούτσι απέδειξε για ακόμη μία φορά, πως ό,τι και να φορέσει θα είναι το πρόσωπο που θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού κάθε της εμφάνιση στη Βενετία απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλη, τον φακό των παπαράτσι.

Η Χολιγουντιανή σταρ έφτασε στη Βενετία με ένα casual αλλά ταυτόχρονα σέξι λουκ. Επέλεξε μία ημιδιάφανη μπλούζα στις αποχρώσεις του γαλάζιου, ένα μαύρο παντελόνι και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Για τη φωτογράφιση στο κόκκινο χαλί ωστόσο, επέλεξε μία κλασική μαύρη τουαλέτα, που τόνιζε τις καμπύλες του σώματός της. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το σκίσιμο στο πλάι του φορέματος, το οποίο ξεκινούσε λίγο πιο κάτω από τον δεξί μηρό της. Το λουκ συνόδευσε με ένα εντυπωσιακό κολιέ και κρατούσε μία μικρή μαύρη τσάντα. Το μακιγιάζ της ήταν σε γήινες αποχρώσεις, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ είχε χτενίσει τα καστανά μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες.

Η Ιταλίδα σταρ δεν αποχωρίστηκε το μαύρο χρώμα καθ’ όλη τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεών της. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την εντόπισε έξω από το ξενοδοχείο «Hotel Excelsior». Μέσα σε ένα διαχρονικό σικ total black κοστούμι, με τα μαλλιά της πιασμένα σε αλογοουρά, η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των φωτογράφων.

Διαβάστε ακόμη: