Το 79ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με κινηματογραφικές πρεμιέρες, λάμψη στο κόκκινο χαλί και περισσότερους θαυμαστές να περιμένουν τους αγαπημένους τους αστέρες για ένα αυτόγραφο ή μια σέλφι – κάτι που την προηγούμενη χρονιά απαγορευόταν λόγω των αυστηρών μέτρων για προφύλαξη από μετάδοση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αν και πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι ταινίες, από το φεστιβάλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των σταρ, τις οποίες ολοκλήρωσαν με μοναδικά beauty looks. Κάποιες διάσημες είπαν ναι σε εκκεντρικά χτενίσματα, κάποιες προτίμησαν να μείνουν πιστές σε κλασικές επιλογές, όλες τους όμως ήταν υπέροχες.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Η τέταρτη μέρα ολοκληρώθηκε χθες με τη Μία Γκοθ να εμφανίζεται μαζί με τον Τάι Γουέστ για την παρουσίαση της ταινίας τρόμου «Pearl». Λίγο πριν όμως, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή φωτογράφων και παρευρισκόμενων με το μαύρο φόρεμα, το μαντήλι και τα μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Οι Σιγκούρνεϊ Γουίβερ και Τζόελ Έτζερτον βρέθηκαν στη Βενετία για το φιλμ «Master Gardener» στο οποίο συμμετέχουν ενώ την τρίτη μέρα, η συζήτηση αφορούσε κυρίως το πρωτότυπο ένδυμα του Τιμοτέ Σαλαμέ στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του «Bones and All» σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο.

Και η Πενέλοπε Κρουζ όμως κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα της ταινίας «L’Immensita» φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα στις αποχρώσεις του μαύρου και του ροζ.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, με τη βράβευση της κριτικής επιτροπής και την απονομή του Χρυσού Λέοντα. Παρακάτω, οι σημαντικότερες στιγμές μέχρι τώρα από το κόκκινο χαλί.

Διαβάστε ακόμη: