Με αφορμή τα αποτελέσματα τριμήνου της ΔΕΗ, που έρχονται να πιστοποιήσουν τη θέση της στο χώρο της Ενέργειας αλλά και τις προοπτικές της, ανασύρονται στη μνήμη λόγω εκλογών, μοιραία και πάλι, οι θέσεις που έλαβε ως προς την «μελλοντική κρατικοποίηση της» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Επειδή, ως γνωστόν, όλοι λίγο πολύ στον ίδιο χώρο κινούμαστε, καθίσταται παραπάνω από αντιληπτό ότι η στάση του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στην ΔΕΗ, εξυπηρετούσε σκοπιμότητες συμφερόντων του χώρου της Ενέργειας τα οποία αποσκοπούσαν στην κατάρρευση της Δημόσιας Επιχείρησης και στη συνέχεια τον κατακερματισμό της, προκειμένου να υφαρπάξουν τα ασημικά της!

Όλη η επιχειρηματολογία που εκτενώς αναπτύχθηκε για κρατικοποίηση εκ νέου της ΔΕΗ η οποία έχει καταστεί κυρίαρχη σε Ελλάδα και Βαλκάνια στον χώρο της Ενέργειας, εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα του χώρου, που εδώ και πολύ καιρό, μέσα από συγκεκριμένα δημοσιεύματα προσπαθούν να υπονομεύσουν την άκρως επιτυχημένη διαδρομή του Γ. Στάσση και το πιο εμβληματικό success story της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Και αφού τα έκαναν όλα αυτά, αφού χρηματοδοτούσαν τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά εκείνα που χτυπούσαν κάτω από τη ζώνη τον πρωθυπουργό και την οικογένεια του, τώρα εκ των υστέρων, παριστάνουν τους υποστηρικτές του Κυριάκου!

Και μάλιστα διά μέσω των δημοσιογραφικών τους υπαλλήλων – Φιλιππινέζων διακινούν την πληροφορία ότι … «βοήθησαν» κι από πάνω! Καταλάβατε…

Συνεχίζεται …

Διαβάστε περισσότερα