Για να ξέρετε…

Επειδή εσχάτως γίνεται λόγος πολύς σχετικά με τις σχέσεις της κυβέρνησης με την Διαπλοκή, με τα ισχυρά επιχειρηματικά κέντρα που διαθέτουν εξωθεσμική εξουσία, επιρροή και πρόσβαση στο σύστημα, σας ενημερώνουμε ότι οι επαφές από πλευράς κυβέρνησης με τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ομίλους γίνονται από δύο πόλους του Μεγάρου Μαξίμου απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού!

Ο ένας πόλος διαχείρισης της Διαπλοκής, σχετίζεται με το στενό – άμεσο- περιβάλλον του Κυρ. Μητσοτάκη, που θεωρείται και το πιο αξιόπιστο και ικανό κατά την κρίση του πρωθυπουργού, θεωρώντας ότι έχει διαχειρισθεί με επιτυχία πολλά και διάφορα ανοιχτά ζητήματα με κορυφαίες προσωπικότητες της επιχειρηματικής ζωής!

Ο δεύτερος πόλος εδρεύει εντός του Μαξίμου, είναι πολιτικό πρόσωπο με ρόλο και ισχύ, χωρίς να είναι Υπουργός Επικράτειας (για να μην καταλάβετε λάθος)!

Και ο πρωθυπουργός φέρεται να τον εμπιστεύεται απόλυτα ως προς τον τρόπο που χειρίζεται τις κρίσιμες υποθέσεις!

ΥΓ. Βεβαίως, για να ξέρετε επακριβώς τι συμβαίνει, το κρίσιμο θεσμικό ζήτημα που είχε προκαλέσει ρήγμα μεταξύ της κυβέρνησης και πανίσχυρου επιχειρηματία, καθώς παρέμενε ανοιχτό επί σειρά ετών, φέρεται να το διαχειρίστηκε επιτυχώς και να το επέλυσε, κορυφαίος Υπουργός Επικρατείας …

Διαβάστε ακόμη: