1. Επιμένουν, όπως παρατηρώ, οι Μπακοκαυμενάκηδες που δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να ενισχύουν τη μετοχική θέση τους στον Ελλάκτωρα!

Αγόρασαν 2,4 εκατ. μετοχές και ανέβασαν το ποσοστό τους γύρω στο 30% με τους Ολλανδούς να κινούνται στο 40%, ίσως και παραπάνω!

Είναι προφανές πως οι «εφοπλιστές» (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι) βλέποντας ότι «χάθηκε το τρένο» και ότι σε λίγο παρά τα εκατομμύρια που φέρονται να έχουν δαπανήσει (Σάκης, Λώρενς …της Αραβίας, Farallon και λοιπές δυνάμεις) δεν θα περνάνε ούτε απέξω από τον Ελλάκτωρα, αποφάσισαν να παίξουν το παιχνίδι του 33,4% και του blocking minority!

Για να δούμε… Θα υπάρξει απάντηση υποψιάζομαι…

Ελπίζω πάντως οι Αρκάδες «εφοπλιστές» (στην Ελλάδα ως γνωστόν ότι δηλώσεις είσαι) στην μάχη του Ελλάκτωρα να μην έχουν την τύχη του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super league 1!

Γιατί στα φιλικά έριχναν τεσσάρες, )οι προσδοκίες υψηλές) και στα επίσημα παιχνίδια δεν έχουν σταυρώσει νίκη μετά από 5 αγωνιστικές!

2. Ρευστοποιήσεις παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στην Alpha bank.

Οι καλά γνωρίζοντες λένε πως «μεγάλο πορτοφόλι» που μπήκε στην αύξηση ρευστοποιεί, για κάποιο λόγο, χωρίς να καταγράφει ζημιές!

Τώρα, γιατί ο ισχυρός παίκτης ρευστοποιεί δεν μπορώ να ξέρω!

Υποθέτω ότι ίσως συγκεντρώνει δυνάμεις ενόψει Εθνικής και τράπεζας Πειραιώς!

Ίσως πάλι έχει κάποιο άλλο επιθετικό σχέδιο στο νου του…

3. Μου λένε ότι …η επίσκεψη των επιθεωρητών της Επιτροπής Ανταγωνισμού στους πετρελαιάδες συνοδεύτηκε από πολλές ανέκδοτες ιστορίες…

4. Μια συντονισμένη «επίθεση» κατά του fund CVC παρατηρείται κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αφορμή και τις καταγγελίες των Γερμανών του Ιατρικού Αθηνών στην Κομισιόν για νόθευση του ανταγωνισμού!

Το ζήτημα είναι πως την επίθεση δεν την κάνουν μόνο τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης, αλλά και ΜΜΕ της αγοράς, γεγονός που υποκρύπτει πλείστες όσες σκοπιμότητες! Από επιχειρηματικά συμφέροντα, όχι απαραιτήτως στο τομέα της υγείας, μέχρι και πολιτικοοικονομικά!

Βλέπετε, οι αναφορές σε συγγενικό πρόσωπο του πρωθυπουργού που έπιασε δουλειά στο διεθνές fund στο Λονδίνο, είναι πυκνές και επαναλαμβανόμενες!

Κοινώς, χτυπήματα κάτω από τη μέση…